Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.11.2015 17:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viola si zastřílela proti Senomatům +FOTO


0

Třináct branek padlo i v posledním utkání nedělního odpoledne, ale na rozdíl od předešlého zápasu, byl výsledek tentokrát jednoznačný a téměř celý zápas byl pod jasnou taktovkou elektrikářů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejrychlejší gól prvního kola padl právě v tomto utkání a na své konto si ho připsal Exner, který už v 11 vteřině tvrdou střelou z voleje prostřelil Drahoňovskéhé v brance Senomat , Viola šla vedení 1:0. Na začátku 2. minuty Senomaty zvýšily vedení Violy na 2:0, když si daly vlastní gól. Tým Viola rychle kombinovala a nepouštěl Senomaty příliš na dostřel. Ve čtvrté minutě měly první šanci Senomaty, když se Sailer pokusil důrazně dorazit balón za záda Kabeleho, ale na míč ve skluzu už pořádně nedosáhl. O minutu později to vypadalo na skórování Senomat, kdy měly výbornou příležitost. Králička se prokličkoval přes obránce, ale jeho střelu z otočky Eichler nedokázal tečovat. Podroužek prozkoušel pozornost Drahoňovského v 6. minutě, ale střílel mimo. V 8. minutě nevyužil šanci Exner, ale naopak Polcar snížil na 2:1, když prostřelil Kabeleho ze strany. Gólový úder vrací za Violu Podroužek, který umístěnou střelou na bližší tyč zvyšuje vedení na 3:1. V 11. minutě musel vytěsnit brankář Violy mimo tvrdou střelu Kučaby. 30 vteřin před koncem první půlky střílí těsně vedle pravé tyče Exner. Poslední šance první půle patřila týmu Violy, která udělal před bránou kombinační trojúhelník, na jehož konci byl Podroužek, ale střílel jen do středu branky.

Devět gólů potěšilo diváky v posledním poločase nedělního odpoledne

Zápal snížil vedení Violy na 3:2, když patičkou zakončil přihrávku od Kodeše. Na konci 14. minuty na nic nečekal Hanuščík, potvrdil převahu Violy a změnil skóre na 4:2. Spoluhráč Podroužek o 10 vteřin později navýšil už na 5:2, když zakončil z blízka mimo dosah brankáře Senomat. Tým Violy stále neměl dost a v 17. minutě zakončil Hanuščík krásnou kombinaci, tabule ukazovala tedy 6:2. Dvacet vteřin po posledním zvýšení Violy se ozvaly Senomaty a Eichler z blízka snížil na 6:3. V polovině 18. minuty se Viola dostala nápaditou kombinací před bránu, Podroužek střelou k tyči dával svůj třetí gól a zvýšil vedení na 7:3. 21. minutu uzavíral Urma střelou k levé tyči a dával osmý gól, 8:3. O minutu později potvrdil vedení Hanuščík na 9:3. Kodeš se ještě snažil změnit skóre, ale brankář jeho střelu vyrazil na roh. Poslední gól utkání patřil opět Viole, když Exner střelou z první z metrové vzdálenosti naposledy změnil na konečných 10:3.

Viola se výrazným výsledkem zařadila mezi jasné favority turnaje a pro Senomaty to znamená jediné, musí v přištích zápasech rozhodně přidat.



Sestavy


Elektro Viola
P. Kabele [-] - P. Kýzl [-] , P. Exner [-] , D. Podroužek [-] , J. Hanuščík [-] , O. Urma [-] , M. Hejda [-]

Senomaty
J. Drahoňovský [-] - J. Kodeš [-] , Z. Eichler [-] , O. Kučaba [-] , M. Sailer [-] , P. Králička [-] , A. Polcar [-] , D. Zápal [-]

Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku