Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.11.2015 20:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lucky vítězně i v druhém zápase


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Lucky teem
Matouš Novák - hráč: Oproti prvnímu zápasu jsme měli na střídání alespoň tři hráče a už i to bylo znát, protože jsme mohli víc střídat a odpočinout si. Taky se nám dařilo narozdíl od zápasu s Hearts už od začátku dobře kombinovat a držet míč, takže po poločase jsme vedli 5:1 a mohli hrát docela v klidu. Druhý poločas byl podobný, ve výsledku vlastně nakonec úplně stejný, i když jeho začátek nám moc nevyšel a soupeř měl víc šancí a nepouštěl nás moc dopředu. Postupem času jsme ale dostali zase k naší hře a dalšími pěti góly dovedli zápas v klidu do konce. Pochválit musim všechny včetně gólmana, který nás znovu hodně podržel a díky němu jsme dostali jen dva góly.

Betonáři Březina
Petr Musil - hráč: Sobotní zápas se z naší strany nesl v duchu nepřesností. Relativně rychle se soupeři podařilo dát dva góly. Předčil nás v pohybu, aktivitě i přesností přihrávek a střel. Když už se nám podařilo vybojovat míč po nějaké chybě hráčů Lucky, tak jsme si vylámali zuby na dobře chytajícím brankáři. Nebýt našeho výborného golmana Karáska, výsledek by byl ještě horší. Je vidět, že když se Lucky sejde v plné sestavě, patří jistě do první pětky tabulky.



Sestavy


Lucky teem
P. Doležal [-] - D. Sedláček [-] , O. Klíma [-] - F. Klíma [-] , J. Kasal [-] , M. Novák [-] , P. Vinický [-] , J. Hrdý [-]

Betonáři Březina
T. Karásek [-] - M. Pálka [-] , P. Musil [-] , V. Mazánek [-] , J. Lauryn [-] , M. Fanta [-] - J. Pavlíček [-] , L. Pavlíček [-] , K. Štafl [-] , M. Vít [-]

Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku