Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 18:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Mladá Boleslav zvládla duel s Malibu


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK MB
Martin Sabol - hráč: Naše šance nebyly před utkáním moc veliké a to hlavně díky slabé účasti. Většina spoluhráču mělo rozlučky po velkém fotbale, včetně te mé od 14:00. Nakonec jsem rád, že jsme dorazili alespoň v tomto počtu. Do utkání jsme nastoupili proti mladíkům a bylo jasné, že budeme muset hrát zataženě a na brejky. Z počátku se nám to velmi dobře dařilo až na nějaké náznaky šancí jsme zodpovědně bránili, pomohla nám i rychlá branka z přímého kopu. Naše vedení jsme dokonce zvýšili na 3:0, ovšem soupeř změnil taktiku a pomocí power play nás zamknul na naší polovině hřiště. Poločas jsme nakonec dohráli s výsledkem 3:2. Druhá půle byla velmi náročná, síly ubývaly a my spíše bránili proti power play. Vyzdvihl bych především našeho brankáře Nováka, který i přes to, že přišel asi v 7. Ráno zachytal výtečný zápas a hlavně on se nejvíce podílel na výsledku. Skóre se pak hodně měnilo, my měli i štěstí, že jsme nikdy neprohrávali a byl to soupeř, který musel dotahovat. Ke konci byl už soupeř nervózní, kazil jednoduché přihrávky a my trestali 3x přes celé hřiště do prázdné branky.

FC Malibu MB B
Roman Dvořáček - trenér: Ve druhém kole jsme měli kvalitního soupeře, který utkání zvládl lépe. Na začátku utkání, kdy jsme určovali tempo zápasu,jsme bohužel dostávali góly pouze my a rázem byl stav 3:0 pro soupeře. To nás vedlo ke změně herního stylu a po výměně golmana jsme začali hrát power-play. V prvním poločase jsme dokázali vstřelit dvě branky a tím se dotáhnout na rozdíl jedné branky. Utkání jsme chtěli vyhrát a proto druhý poločas pokračovala hra v pěti. V okamžiku, kdy se nám podařilo vyrovnat na 5:5 a měli jsme herní převahu, soupeř znovu udeřil a darovali jsme mu laciný gól. Poté soupeř ukázal zkušenost a nejen, že ubránil výsledek, který jim přinesl tři body, ale dokázal vstřelit ještě dvě branky na konečný výsledek 8:6 z pohledu soupeře. Byl to těžký zápas, který jsme bohužel prohráli. Ale jak říkáme u nás v Malibu: ,, silnými rosteš,, a proto si z toho neděláme velkou hlavu a soustředíme se na další utkání. Jeden zápas nedělá sezónu a bohužel v tomto utkání měl více štěstí soupeř.



Sestavy


FK MB
L. Novák [-] - P. Bejda [-] , J. Baborák [-] , J. Resl [-] - J. Kožíšek [-] , J. Baborák [-] , M. Sabol [-]

FC Malibu MB B
J. Bílek [-] - J. Maryška [-] , M. Leskovjan [-] , R. Křepelka [-] , J. Kroupa [-] , M. Dvořáček [-] - F. Razák [-] , J. Volf [-] , O. Rudzan [-] , J. Čermák [-] , P. Matouš [-]

Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku