0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Spartak nedokázal zdolat Moravany


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Předposlední kolo nám nabídlo zápas mezi Spartakem a Moravany. Oba týmy se nacházejí ve stejné části tabulky, kde je od sebe dělí 6 bodů. V prvním poločase začaly lépe domácí Svatobořice, které měly větší převahu nad soupeřem z Moravan. Moravany spoléhaly hlavně na kvalitní obranu, kde vynikal hlavně Klimeš, který se svými spoluhráči nedopustil, aby se Spartak dostal do vážných šancí. Hra se odehrávala od vápna k vápnu. Za zmíňku stála šance Zýbala, který hlavičkoval, ale bohužel se netrefil. Další šance měli Lunga a Hajný, kteří také zklamali. Poté měli šanci domací po střele a doražce však síť nerozvlnili. Stav tak zůstal 0:0.

Svoboda rozhodl

Do druhé půle týmy vstoupily velmi opatrně a fotbal tomu odpovídal Hostující Moravany velmi důkladně bránily a spoléhaly na brejky. Opět se hrál fotbal od vápna k vápna. Ale v 80. minutě rozehrávaly Moravany standartní situaci, kterou využili. Jakub Svoboda si naběhl na hlavičku a umístil svou střelu hlavou k pravé tyči, kde brankář něměl šanci. Do konce zápasu se snažily Svatobořice soupeře zatlačit a získat cenný bod, což se jim ale nepovedlo. Svatobořice v posledním kole narazí na soupeře z Kostelce. Moravany na konec sezóny přivítají doma lídra Strážnici.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
Marek Svozil - hrající trenér: Myslím, že měla být remíza. Soupeř měl jednu šanci a gól a z naší strany to nebylo ono. I přes naši snahu se projevila zbrklost a zranění. Máme spoustu zraněných hráčů a tomu odpovídá také naše hra, kde hrávají i naši dorostenci.


Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] , J. Kačer [-] (81. R. Žandovský [-] ) , J. Lunga [-] , D. Lunga [-] (62. M. Změlík [-] ) , Z. Pazderka [-] , P. Hajný [-] , J. Michna [-] (46. P. Šimeček [-] ) , S. Pekárek [-] , L. Lunga [-] , P. Vrtal [-]

TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] - V. Pimek [-] (25. P. Zbořil [-] ) , J. Zýbal [-] , L. Pintera [-] , J. Svoboda [-] , D. Marčík [-] , M. Měsíček [-] , A. Rotrekl [-] (71. M. Drobilík [-] ) , M. Kalinec [-] (60. A. Šeďa [-] ) , M. Bařina [-] , R. Klimeš [-]

Místo: Svatobořice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: VOŘÍŠEK Patrik - HLAVINKA Lubomír, ZÍMA Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.