0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Svatobořice a Kozojídky sehrály bezbrankovou remízu


Branky


0

V něděli do Svatobořic dorazily Kozojídky, mělo se jednat o velmi vyrovnaný zápas podle tabulky. Zápas plný šancí tak taky dopadl. Týmy si tak body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný šancí, ale bez gólu

Do Svatobořic přijel tým z Kozojídek, který chtěl získat hlavně tři body. Svatobořicemi a Kozojídkami začalo aktivně. Hned v 1. minutě se do velké šance dostaly Kozojídky. Po přihrávce Březiny se dostal Bančák  do šance, ten však neskóroval. Nasledující šance byla o chvíli pozdějí, když se do ní dostal Slovák, který bohužel trefil jen golmana. Další šanci měli hosté, ale rozhodčí však po údajné ruce penaltu neodpískal. Ve velké šanci se také ocitl utočník Svatobořic, který netrefil prázdnou bránu. Domácí měli další šanci, když šli sami na brankáře Kozojídek, tuhle šanci však také neproměnili. Skóre tak zůstalo 0:0.

Vyrovnaná i druhá půle

Druhý poločas začal znovu aktivně. Hosté měli hned na začátku velkou šanci, kdy míč proletěl vápnem, ale bohužel nikdo míč ve vápně netrefil. Další šanci měl Bančák po rohovém kopu, jeho hlavička však trefila jen golmana. Od této šance byla hra vyrovnaná z obou stran a nic zajímavého se neodehrálo. Až v 90. minutě měli domácí šanci, kterou mohli rozhodnout zápas. Domácí však samostatný únik na golmana nevyužili a utkání tak skončilo 0:0. Kozojídky další kolo přivítají rozjetý Kostelec, Svatobořice zajiždí do Mikulčic. 



Ohlasy k zápasu



SK Kozojídky
Ondřej Březina - hráč SK Kozojídek: Myslím že Svatobořice odehrály velmi bojovný zápas, my hrály ale fotbal. Řekl bych, že to byla zasloužená remíza.

Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] , J. Žandovský [-] (83. R. Žandovský [-] ) , J. Lunga [-] , D. Lunga [-] , Z. Pazderka [-] , P. Hajný [-] , J. Michna [-] , S. Pekárek [-] , L. Lunga [-] , J. Varmuža [-] (81. M. Navrátil [-] )

SK Kozojídky
R. Grombíř [-] - J. Smištík [-] , J. Matuška [-] , P. Bančák [-] , O. Březina [-] (90. T. Hanzelka [-] ) , Z. Šrahůlek [-] , D. Gloza [-] , R. Slovák [-] , J. Vitek [-] , J. Grabec [-] , J. Petrucha [-] (80. R. Grossman [-] )

ŽK: 64. V. Hála , 76. J. Varmuža - 37. O. Březina , 74. D. Gloza .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BLAŽKOVÁ Monika - JELÍNEK Jaroslav, LUKÁŠ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.