1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poddvorov a Bojanovice si rozdělily body


Branky


0

Sousedské derby bylo dlouho očekávaným soubojem v obou táborech a proto bylo nutno počítat s velkým zájem diváků, spoustou tvrdých soubojů a především se čekal pěkný fotbal. Na podzim se oba soupeři rozešli před zraky 550 diváků smírně po výsledku 1:1. Na odvetu si našlo cestu, možná i vinou chladného počasí, "pouze" 350 diváků, ale ti mohli sledovat kvalitní fotbalovou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyrovnaný

Hned od úvodního hvizdu se hrálo ve velikém tempu a na obou mužstvech bylo vidět, že chtějí vyhrát za každou cenu. Úvod se však lépe povedl hostů, kteří si po celý zápas tvořili více šancí, když v 5. minutě pěknou přihrávkou vysunul po pravé straně Podrazil Blahu a ten míč naservíroval před prázdnou bránu volnému Kuchyňkovi. Obdržená branka však s domácím mužstvem nijak neotřásla, ale spíše je více nakopla. Prvním varováním byla šance Kašíka, kterou však brankář hostů kryl. Ve 14. minutě však zahrávali domácí roh. Míč na bližší tyči jeden z domácích šikovně posunul na zadní tyč, kde ho uklidil nekompromisně do sítě Bařina. Po srovnání skóre se hrálo až do poločasu převážně mezi oběma šestnáctkami, bez větších brankových příležitostí. 

Druhý poločas bez gólu

Také druhá půle začala ve stejném stylu, jako skončila ta první. Utkání bylo rozkouskováno spoustou přerušení. Hosté však měli v této fázi utkání dvě velké příležitosti na zvrácení nerozhodnutého skóre. První z nich po krásném vysunutí Kuchyňky, kličce vyběhnuvšímu brankáři a střele do odkryté brány zažehnal obranným skluzem vracející se domácí obránce a druhou,  po rohu Podrazila, odraženém míči a střele bez přípravy v podání aktivního Kuchyňky zastavilo břevno. Největší šancí domácích v druhé půli byla střela Kašíka, která mířila k pravé tyči, ale brankář hostů ji dokázal vytěsnit na roh. Závěrem je nutno říci, že utkání skvěle zvládl hlavní rozhodčí pan Kamil Horňáček, který dokázal po celých 90 minut udržet nastolený metr. 

 

Zdroj fotografii: www.facebook.com/skdolnibojanovice

 



Sestavy


TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - P. Bařina [-] , L. Kašík [-] , D. Skočík [-] (76. O. Žurovec [-] ) , R. Žurovec [-] , H. Huy [-] (53. L. Frolec [-] ) , P. Štipský [-] , T. Cupal [-] , O. Veselský [-] , D. Krupica [-] , F. Krupica [-]

SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - T. Podrazil [-] , A. Řezáč [-] , J. Seják [-] , O. Stávek [-] , M. Veselý [-] , F. Seják [-] - V. Blaha [-] (71. A. Tomaštík [-] ) , P. Půlkrábek [-] - Z. Kuchyňka [-] (88. J. Siwiec [-] ) , M. Bohun [-] (81. P. Bohun [-] )

ŽK: 34. D. Krupica , 51. F. Krupica , 80. P. Štipský .
Místo: St.Poddvorov. Počet diváků: 350. Rozhodčí: HORŇÁČEK Kamil - HULCKÝ Tomáš, ČIKL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.