0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Uhřice si odvezly z Mikulčic tři body


Branky


0

V neděli se v Mikulčících odehrálo utkání plné šancí ze strany hostujících Uhřic. Hostující Uhřice daly tři góly, a tak si odvezly s Mikulčič tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půle

Uhřice byly od začátku daleko aktivnější a nebezpečnější do 10 min. Vytovořily si mnoho gólovách šancí. První branka padla ve 14. min. kdy si domácí Mikulčice daly vlastní branku, která byla ale připsána Zbyňkovi Hojáčkovi. Další branka padla ve 24. min. po samostatné akci utočníka Neumanna, který se nemýlil. Do poločasu hosté přidali ještě třetí branku ve 43. min. po krásné kombinaci, kdy se znovu prosadil Jakub Neumann, který tak dal druhý gól v zápase. První poločas nabídl mnoho dalších šancí, které však Uhřice nedokázaly proměnit, i díky zákrokům domacího brankaře. 

Uhřice už nedokázali skórovat

Druhý poločas začal za stavu 3:0, bohužel tak i skončil. Jelikož hostující si nedokazáli poradit s obranou domácích a už se nevytvořili tolik šancí. Jediná větší šance byla střela Snílka, která však gólem neskončila. Domácí tým dohrával zápas v 10 hráčích. Jinak toho druhý poločas moc nenabídl. Zápas tak skončil 0:3 a Uhřice si odvezly 3 body. Další zápas Mikulčice zajíždí do Vracova, kde by měly získat všechny tři body. Uhřice doma přívatají Bzenec.



Ohlasy k zápasu



SK Uhřice
Petr Meduna - asistent trenéra: Celý zápas jsme měli pod kontrolou. Hned od začátku jsme hráli dobře, dali jsme tři góly, ale mohli jsme jich dát více, což zamrzí určitě. Jinak si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.

Sestavy


TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - J. Flachs [-] , P. Šalša [-] , Z. Šebestík [-] , V. Polák [-] , P. Machala [-] , P. Jánoš [-] , M. Vacenovský [-] , J. Pitzinger [-] , O. Hubačka [-] , I. Šuga [-]

SK Uhřice
J. Mokrý [-] - J. Neumann [-] - M. Mikšík [-] (78. T. Bajer [-] ) , M. Kopřiva [-] (84. A. Spálovský [-] ) , T. Hořava [-] , R. Pěnčík [-] , L. Smílek [-] (85. J. Strmiska [-] ) , T. Valihrach [-] , J. Rotrekl [-] , Z. Hojač [-] (60. L. Hořava [-] ) , R. Konečný [-] (65. T. Zeman [-] )

ŽK: 50. I. Šuga .
Místo: Mikulčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Jakub - RYBECKÝ Marek, HLAVINKA Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.