0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza na úvod jara...


Branky


0

Za velmi krásného a teplého počasí přijel do Žďáru potvrdit roli favorita celek SK Rapšach. Citelné hráčské oslabení hostujícího celku se výrazně projevilo na celkovém průběhu utkání.

Utkání skončilo bezbrankovou remízou, zcela jistě, spravedlivou. Hosté byli bojovnější, domácí fotbalovější.

Z Rapšachu přijela velká enkláva FANS, která hostujícímu týmu vytvořila domácí kulisu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné šanci na každé straně...

Utkání začalo svižně. Hned v úvodu se řítil do šance hostující Štěpán Šikr. Místo střely však volil přihrávku na Martina Šrouba, ten však branku Pavla Frída netrefil.

Hosté hráli ze zabezpečené obrany, podporované spolehlivým brankářem Liborem Šroubem. Taktika na rychlé brejky vycházela však jen z části. Z jedné takové akce mohl Rapšach vytěžit vedoucí branku, to by ovšem nesměl útočník Šikr zapomenout míč za sebou :-)

Domácí tým složený ze zkušených fotbalistů hrozil přes agilního Honzu Kose a centrforwarda Pavla Vacka. Jediná jakž takž šance přišla necelých 10 minut před půlí. Centr do vápna netrefil nabíhající Kos a ani vyběhnuvší gólman Šroub a kopalo se od branky.

 

Druhá půle kopií prvního dějství...

První minuty a první šance druhého poločasu patřily opět SK Rapšach.

Šance přišla z pravé strany. Agilního útočník Tadeáš Pytel našel přihrávkou pod sebe nabíhajícího bráchu Honzu Pytla, jeho bodýlko vyrazil brankář Fríd jen před sebe, ale dobíhající Šikr přestřelil zcela prázdnou kysnu před sebou.

O dvě minuty později vyslal dalekonosnou pumelici z dobrých 30 metrů domácí matador Marián Mikloš a mičuda se odrazila od břevna před brankovou čáru. Před dobíhajícím Vackem míč uklidil na roh zametač Smutný.

To byly na dlouhou dobu jediné světlé okamžiky druhé půle.

A když se neujaly ani standartky v podání bratří Šroubů, Michal dělovkou popálil rukavice Frída, na Martinově technické střele si smlsl pozorný Fríd tygřím skokem u tyče.

Utkání došlo až k závěrečnému hvizdu velmi dobrého sudího Bicka a obě mužstva si dali po bodu za spravedlivou remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
František Zwicker - jednatel SK Horní Žďár: Utkání se odehrávalo v tempu chodící lemry. Sluníčko a teplé počasí působilo na oba celky jak magnet, který vytahuje mouchy po zimním spánku. Remíza byla jediným možným výsledkem.

SK Rapšach
Tadeáš Pytel - mladičký útočník SK Rapšach: Chyběl nám klid v zakončení, hráli jsme chaoticky. Druhý poločas byl sice o malinko lepší, leč na branku bychom asi čekali celý týden. Bod bereme, v improvizované sestavě by byl zázrak vyhrát.



Sestavy


SK Horní Žďár
P. Fríd [-] - P. Vacek [-] , L. Čaloud [-] , M. Kaiml [-] - Š. Dolák [-] , M. Mikloš [-] , M. Novák [-] (46. J. Skořepa [-] ) , L. Dejmek [-] - - M. Píšan [-] , Z. Reisner [-] , J. Kos [-]

SK Rapšach
L. Šroub [-] - P. Kronika [-] (84. J. Maroušek [-] ) , M. Šroub [-] , D. Smutný [-] , A. Soukup [-] - V. Sajko [-] , J. Kronika [-] , M. Šroub [-] , J. Pytel [-] (72. M. Kouřil [-] ) - T. Pytel [-] (76. J. Šroub [-] ) , Š. Šíkr [-] (88. V. Soukup [-] ) -

ŽK: 32. M. Novák , 60. M. Kaiml , 86. J. Skořepa - 38. P. Kronika , 86. J. Kronika .
Hráči zápasu: P. Fríd - L. Šroub .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bicek Roman - SLIACKÝ Pavel (N), CÍSAŘ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.