3:2
(1:1)
37. F. Cihla
63. F. Cihla (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum urval v poslední minutě všechny body


Branky


8. M. Smrž , 70. J. Hájek , 89. J. Březina - 37. F. Cihla , 63. F. Cihla (p.)
0
Chlum se výhrou s Bukovskem přiblížil záchraně
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

   Bokovsko nezačalo zápas špatně, ale hned z první akce Chlumu inkasovalo. Řepa našel pěknou přihrávkou Smrže jenž šel ze strany sám na Zahradníka, který při trestech Paura a Macha oblékl brankářské rukavice a zakončil střelou pod břevno, 1:0.  Hosté ovšem dokázali v průběhu první půle vyrovnat. To se po rychlé akci prosadil ve 37. minutě Cihla, 1:1. Za tohoto stavu se obě mužstva odebrali na poločasovou přestávku do kabin.

Vítězný gól v závěru

   Bukovsko vstoupilo do druhého dějství lépe a domácí přitlačilo. Po hodině hry se hosté poprvé v zápase dostali do vedení. Rozhodčí Brych viděl Řepův faul ve vápně a kopala se penalta. Její exekuci vzal na sebe Cihla a otočil zápas, 1:2. Chlum poté přeskupil řady a začal hosty zlobit. Přineslo to své ovoce v 70. minutě kdy po Flaškově rohu vyskočil nejvýš Hájek a i když si Zahradník na míč sáhl bylo vyrovnáno 2:2. V 89. minutě domácí skórovali znovu a opět po rohu. Tentokrát byl úspěšným střelcem Březina jenž hlavičkoval a koníkem překonal hostujícího gólmana, 3:2. Chlum touto výhrou odsoudil k pádu ze soutěže Borovany s nimiž má lepší vzájemné zápasy. V příštím kole by Chlumu měl k jistotě záchrany stačit bod z Lišova a pošle tím do okresu Velenice se kterými má stejně jako s Borovanami lepší vzájemné zápasy.  


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva domácí ): Před zápasem jsme obdrželi tři omluvenky což je u nás bohužel taková klasika. S trenérem jsme měli s hráči pohovor před utkáním. Myslím, že to mělo za důsledek, že kluci alespoň bojovali. Do druhé půle jsme nevstoupili dobře a hosté nás přehrávali. Po penaltě jsme přeskupili řady, začali soupeře přehrávat a dotáhli zápas do vítězného konce. Myslím, že to byl dobrý zápas z obou stran včetně poměrně kvalitních rozhodčích a divákům se líbil. Dneska všichni bojovali a velmi dobře zahráli Flaška, Březina, Řepa, Míka i Hájek jenž laboroval se svalovým zraněním a zvládl celý zápas.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Bohužel to nedopadlo jak jsme chtěli. Hrál se jen hodně průměrný zápas. Začali jsme dobře, ale hned z první akce inkasovali. Ve druhém poločase jsme na nějakých dvacet minut domácí zatlačili. Pak jsme ale přestali hrát a jen nakopávali míče a tím jsme dostali soupeře do hry. Chlum pak ze dvou rohů zápas otočil, když pokaždé skóroval neobsazený hráč. Od 70. minuty jsem z naší hry zklamaný. Místo abychom protivníka dorazili jsme přestali hrát.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - L. Řepa [-] , D. Míka [-] , T. Kamenický [-] , J. Matoušek [-] - J. Flaška [-] , P. Eliáš [-] , M. Kotil [-] , J. Březina [-] - M. Smrž [-] (61. T. Bednář [-] ) , J. Hájek [-]

TJ Dolní Bukovsko
P. Zahradník [-] - Z. Dušek [-] , T. Pour [-] (83. J. Cihla [-] ) , O. Kokeš [-] , J. Klika [-] - J. Vomáčka [-] , F. Cihla [-] , T. Venčovský [-] , J. Vlach [-] - L. Chochol [-] , R. Kokeš [-] -

ŽK: 4. J. Flaška , 35. L. Řepa - 23. R. Kokeš , 24. J. Vomáčka , 45. L. Chochol , 70. T. Pour , 72. Z. Dušek .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brych Jiří - ŽUREK Roman, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.