Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardaška porazila Stropnici


Branky


0
Stropnice nezvládla šanci na záchranu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro Kardašku

   Začátek vyšel lépe hostům. Už ve 3. minutě měl po centru z pravé strany dostatek prostoru k hlavičce Šergl a bylo to 0:1. Hosté byli běhavější, fotbalovější a snad u každého balónu byli dřív. V 6. minutě podcenil Holej souboj ve vápně a Kardaška vrátila míč na penaltu kde stál Bílek, ale přestřelil. O pár minut později střílel po křižném pasu mimo Kovář. Po čtvrt hodině hry hosté rychle rozehráli standardku na polovině hřiště. Míč doputoval k Zavadilovi, který se s ním dostal do vápna a přízemní střelou na zadní tyč upravil na 0:2. O minutu později se vápnem probíjel Vlastimil Bašta, který zůstal po kontaktu s hostujícím obráncem na zemi. I přes volání po penaltě domácích se zahrával odkop od branky. Ve 33. minutě se Vlastimil Bašta proháčkoval do vápna a vystřelil. Šamal jeho pokus dokázal vyrazit, ale naneštěstí pro hosty jen pod nohy nabíhajícího Tošnera 1:2. Před odchodem do kabin ještě Jánošík píchl míč Zavadilovi jehož střelu Josefík nohou vyrazil.

Stropnice se na vyrovnání nezmohla

   Stropnice vstoupila do druhé půle s odhodláním vyrovnat, ale chyběl tomu přinejmenším nápad. V 53. minutě zahrával Holej standardku z půlky, ale hlavička Vlastimila Bašty mířila nad. Po další kličkované v pokutovém území v podání Vlastimila Bašty a kontaktu se diváci znovu dovolávali penalty a znovu marně. Podobně tomu bylo v 61. minutě kdy se po centru Chovance ocitl na zemi Tříska. O pět minut později zahrával Holej trestný kop poblíž poloviny hřiště a Šamal měl co dělat aby vyrazil Tošnerovu hlavičku alespoň na roh. V 70. minutě přetavil závar a zmatky v pokutovém území domácích v branku Dymák, 1:3. Třetí gól Stropnici ochromil. O deset minut později se podruhé v zápase trefil agilní Zavadil a bylo to už 1:4. Pár minut před koncem ještě Valíček namazal Zavadilovi, který našel Mikloše, ale tomu domácí obrana střelu zblokovala. V 90. minutě se o hattrick pokoušel Zavadil, ale Josefík střelu vyboxoval. Potom ještě zkoušel přihrávku ve vápně hostů zřejmě včerejším půlmaratonem zmožený Vlastimil Bašta. Kardaška však příhru dokázala zastavit.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Josef Holej ( hráč domácí ): Chtěli jsme se pokusit o zázrak, ale Kardaška má kvalitní tým. Se zápasem v Řečici na podzim se to nedalo srovnávat. Byli jsme dneska bez pohybu a bez zápalu. Bohužel se nám zápas nepovedl a záchrana už je jen utopická myšlenka.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Měli jsme dobrý začátek a vedli 2:0. Pak ale stejně jako ve druhém poločase jsme měli výpadek a po zranění Nedomy si koledovali a zaslouženě inkasovali. Jinak jsme měli zápas ve své režii. Třetí gól o utkání rozhodl a už se jen dohrávalo. Za výkon si zaslouží vyzdvihnout Zavadil, Bílek a Madar.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - V. Bušta [-] (30. R. Valíček [-] ) , J. Haňur [-] (58. T. Kořínek [-] ) , M. Koktavý [-] , M. Bašta [-] - D. Chovanec [-] , J. Holej [-] , R. Tříska [-] , Z. Staněk [-] - V. Bašta [-] , M. Tošner [-] (80. M. Kusák [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
L. Šamal [-] - P. Vosecký [-] , M. Nedoma [-] (23. R. Vyhlídka [-] ) , V. Jánošík [-] , O. Madar [-] - S. Sedláček [-] (80. D. Mikloš [-] ) , J. Kovář [-] (65. M. Zeman [-] ) , M. Bílek [-] , T. Dymák [-] - T. Zavadil [-] , Z. Šergl [-] (37. R. Porochoňski [-] )

ŽK: 60. J. Kovář .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.