3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o 6 bodů mezi Chlumem a Stropnicí skončil nerozhodně


Branky


30. J. Hájek , 61. T. Kamenický , 89. J. Flaška (p.) - 35. M. Bašta , 75. V. Bušta , 81. V. Bašta
0
Penalta v závěru zápasu rozhodla o remíze
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

   Na utkání bylo patrné, že jde o souboj týmů ze spodu tabulky. Nepřidalo tomu ani horko jež na hřišti panovalo. První půle mnoho fotbalového nenabídla a ani mnoho šancí nebylo k vidění. Zhruba po deseti minutách hry zahrávali hosté standardku poblíž půlky. Holejův centr se ve vápně odrazil od země a poté do tyče, která balon nasměrovala do autu a kopalo se od brány. Po půlhodině hry vysunul Kotil Flašku jenž přihrál Hájkovi a ten prázdnou bránu bez problému trefil, 1:0. Za pět minut bylo vyrovnáno. Holejův centr přetavil v gól Michael Bašta, 1:1. Tímto výsledkem skončilo úvodní dějství.  

Čtyři góly a penlta v závěru

   Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil. V 61. minutě zahrával Chlum rohový kop. Už to vypadalo, že bude příliš přetažený, ale našel si ho Kamenický a hlavou poslal domácí opět do vedení. Stropnice pak využila jediné střídaní, které měla k dispozici. I když tomu předcházela situace jako ze seriálu Okresní přebor. Vlastimil Bašta dorazil z práce na zápas, ale neměl se kde převléknout. Jelikož mu šel naproti asistent trenéra s klíči od kabiny v kapse a poněkud zabloudil. Střídání se tak konalo až v 74. minutě. O minutu později po Holejově rohu vyrovnal Bušta, 2:2. Stropnice šla do vedení v 81. minutě kdy svůj krátký pobyt na hřišti po individuální akci proměnil v gól Vlastimil Bašta, 2:3. V samotném závěru zápasu fauloval ve vápně pronikajícího Řepu Michael Bašta a kopala se penalta. Tu proměnil Flaška a rozhodl o dělbě bodů za remízu 3:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva domácí ): Bylo vidět, že se potkaly dva týmy z chvostu tabulky. Počasí tomu také napomohlo a výkonu obou mužstev byly katastrofální. Takový zápas snad ani do 1.B. nepatří. My jsme byli možná o malinko lepší, ale soupeř hrozil z protiútoků, které jsme neřešili úplně dobře. Myslím, že konečná remíza je zasloužená. Dnes mohu pochválit snad je Flašku jenž ve středu zálohy odběhal co mohl. Také poděkovat Kosovi, který si zahrál fotbal po čtyřech letech a pomohl nám.

TJ Hraničář Horní Stropnice
Josef Holej ( hráč hosté ): První půli poznamenalo vedro až dusno. Nikomu se nechtělo běhat a diktovat tempo zápasu. Druhý poločas byl také prakticky o ničem. Penalta v závěru nás samozřejmě mrzí, ale byla jasná. Celkově to bylo podprůměrné utkání s minimem šancí, ty se rodili zejména po standardkách. Trochu mě zklamala hrací plocha. V Chlumu měli vždy pěkné hřiště, ale tentokrát byl trávník vypálený. Titul hráče zápasu si zaslouží Tříska, kterému se dařilo a snažil se.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
R. Kos [-] - J. Matoušek [-] , L. Řepa [-] , T. Kamenický [-] , D. Míka [-] - P. Eliáš [-] , J. Flaška [-] , J. Březina [-] , M. Kotil [-] (86. J. Matoušek [-] ) - J. Hájek [-] , M. Bednář [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Bašta [-] , M. Koktavý [-] , V. Bušta [-] - J. Holej [-] , R. Tříska [-] , D. Chovanec [-] , J. Stanka [-] , R. Valíček [-] - M. Tošner [-] , D. Lenz [-] (74. V. Bašta [-] )

ŽK: 30. J. Flaška , 40. M. Kotil , 78. J. Hájek - 22. P. Josefík , 23. J. Holej , 72. R. Valíček .
Hráči zápasu: J. Flaška - R. Tříska .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.