1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko vyloupilo Lomnici


Branky


0
Lomnice bez řady opor podlehla Bukovsku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

   Lomnice pro tento zápas nemohla počítat s několika oporami základního kádru a tak nastoupila v poměrně improvizované sestavě. Hosté vstoupili do zápasu aktivněji. Už v 1. minutě hlavičkoval Mach vedle a po chvíli se v nadějné pozici ocitl Chochol, ale nedal. Lomnice se brzy probrala a začala si vytvářet šance. Po jedné z nich dokonce zazvonilo břevno hostující brány. Do vedení se však ve 27. minutě dostalo Bukovsko. Po rychlém brejku uháněli na osamoceného stopera Mach s Chocholem. Prvně jmenovaný zakončil střelou kolem Cyprise, 0:1. Radost hostům vydržela jen tři minuty, když po rohu vyrovnal Mikuláštík, 1:1. Do kabin odcházeli přeci jen spokojenější hosté a to díky události ze 40. minuty. To Mach zvolil podobné zakončení jako při prvním gólu a Bukovsko vedlo 1:2.

Domácí tlačili a hosté trestali z brejků

   Domácí se ve druhé půli snažili nepříjemný stav zvrátit a hosty přitlačili. Ovšem ze své snahy nejen, že nic nevytěžili, ale dokonce inkasovali. V 59. minutě zvýšil na 1:3 Chochol. Jen dvě minuty nato se po standartní situaci hlavou prosadil Kokeš a bylo prakticky rozhodnuto. Hosté už si pak výhru pohlídali a vezou z Lomnice 3 body za vítězství 1:4. Lomnici čeká v příštím kole zápas na půdě lídra z Včelnice, který si může v případě výhry zajistit celkové prvenství v soutěži a oslavit vytoužený postup. Bukovsko bude hrát znovu venku a to na hřišti Lišova. 


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér domácí ): Nemoci a zranění zapříčinily absenci 6 hráčů již před utkáním, při rozcvičce odpadl další hráč a o poločase po faulu loktem musel odstoupit již 8 hráč. Tým jsme tedy doplnili, vesměs mladšími, dorostenci, kteří se zrovna vrátili ze svého zápasu, takže šli na další porci minut. I přes tyto handicapy jsme byli fotbalovějším týmem, bohužel naše stará bolest zvaná Proměňování šancí byla stále přítomna. Bukovsku naopak spadlo do brány, do čeho kopli. Výsledek je pro nás krutý, ale i takové zápasy jsou. My se teď hlavně potřebujeme dát zdravotně do kupy.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Hned na začátku jsme měli dvě slibné příležitosti, ale neproměnili je. Hosté pak hru vyrovnali a dostávali se do šancí. V první půli se hrál rychlý a hezký fotbal. Ve druhém poločase domácí tlačili a my se dostávali do brejků. Od stavu 1:4 už jsme Lomnici do šancí nepouštěli a zasloužené vítězství si pohlídali. Za dvě branky zaslouží vyzdvihnout Richard Mach. Celkově pak musím pochválit všechny za zodpovědný výkon.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
L. Cypris [-] - M. Zákostelecký [-] , V. Nohava [-] , D. Štěcha [-] , L. Čáp [-] (46. T. Vačkář [-] ) - V. Kaštánek [-] , P. Řehoř [-] , M. Dušák [-] , M. Šálený [-] - V. Mikuláštík [-] , T. Lisko [-] -

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - J. Klika [-] , O. Kokeš [-] , F. Hruška [-] (79. J. Cihla [-] ) , Z. Dušek [-] , T. Pour [-] - P. Zahradník [-] (87. L. Malecha [-] ) , J. Vlach [-] , F. Cihla [-] , R. Mach [-] - L. Chochol [-] (85. J. Mach [-] )

ŽK: 45. V. Nohava - 44. L. Chochol , 80. O. Kokeš .
Místo: Lomnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Křížovský Jiří - POLÁK Jiří, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.