3:1
(1:0)
84. J. Holej
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 14:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov potvrdil roli favorita a zdolal Stropnici


Branky


10. P. Kandl , 52. O. Grech , 67. O. Mach - 84. J. Holej
0
Úvody poločasů rozhodly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek pro domácí

   Po blamáži v Borovanech a ne zrovna povedeném jaře zívala na Lišov povinnost vítězství. Outsideři ze Stropnice sice v úvodu dvakrát zazlobili přesto se z vedoucího gólu radovali domácí. Už v 10. minutě dopravil míč do sítě Petr Kandl a domácí vedli 1:0. Hosté nepůsobili poraženeckým dojmem a nebyli odevzdaným soupeřem. Zbytek poločasu se odehrál mezi vápny a domácí působili poněkud vyšťaveně. Přesto si mohli do šaten odnést náskok 1:0.

Stropnice jen korigovala

   Druhé dějství začal Lišov podobně jako to první a radoval se z rychlého gólu. To když se hezky do vzduchu pověsil stoper Grech, 2:0 v 52. minutě.  Hostům nezbývalo než otevřít hru a Lišovu se otevírala okénka v zadních řadách stropnických. Jedno takové využil v 67. minutě Grech jenž po samostatném úniku přeloboval Josefíka, 3:0. Petr Kandl nedokázal využít pobídek Murča a Jana Kándla a tak vystrčili drápky i hosté. V 73. minutě sestřelil Kotásek Vlastimila Baštu jenž přidělával domácím asi nejvíc vrásek a byla z toho krom žluté pro lišovského gólmana i penalta. Hostující kapitán Holej se však nabízené příležitosti zhostil ležérně a Kotásek pokutový kop vykryl. Hosté se čestného úspěchu přeci jen dočkali. V 84. minutě napravil po standartce Vlastimila Bašty své zaváhání hlavou Holej, 3:1.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Dneska jsme nepodali zrovna nejlepší výkon a přesto, že jsme byli jakoby bez šťávy nám to stačilo k zaslouženému vítězství. Byl to zápas, který jsme už museli vyhrát. V první půli jsme asi působili trochu ospale, ale vyšly nám začátky poločasů a potom už jsme měli šance. Dneska zaslouží pochvalu Ondra Grech, stopera odehrál dobře a navíc dal gól.

TJ Hraničář Horní Stropnice
Josef Holej ( hráč hosté ): Výsledek je pro nás ztráta. Podali jsme slušný výkon a mohli pomýšlet na remízu. Měli jsme jsme hlavně Antoš (Vlastimil Bašta) několik nadějných šancí a možná i víc než soupeř, ale góly prostě nedáme. Chvílemi jsme byli i lepší než Lišov, který se zdálo, že nechce běhat. Po penaltovém zákroku na Antiho se dle mého mělo i červenat. Za dnešní výkon si zaslouží pochválit Michael Bašta.



Sestavy


SK Lišov
V. Kotásek [-] - P. Shýbal [-] , O. Grech [-] (73. D. Mlýnek [-] ) , J. Beneda ml. [-] , D. Brtna [-] - D. Bouchal [-] , M. Werner [-] , J. Míka [-] (46. J. Kándl [-] ) , M. Murčo [-] - O. Mach [-] , P. Kandl [-] -

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Jindra [-] , M. Koktavý [-] , J. Haňur [-] , Z. Staněk [-] - D. Chovanec [-] (70. M. Kusák [-] ) , M. Bašta [-] , V. Bašta [-] , J. Holej [-] - C. Silva [-] , R. Valíček [-] (54. D. Lenz [-] )

ŽK: 73. V. Kotásek , 77. O. Mach - 82. J. Jindra .
Hráči zápasu: O. Grech - M. Bašta .
Místo: Lišov. Počet diváků: 42. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - ŠKUTHAN Jaroslav, CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.