Borovany potvrdily tři body z venku a porazily Bystřici


Branky


0
Borovany opustily poslední místo a sesadily Bystřici ze druhého
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro domácí

   Co se týče fotbalové kvality bylo na zápase znát, který tým bojuje o potencionální postup a který o záchranu. Domácí ovšem fotbalovost soupeře kompenzovali svou bojovností. A možná i proto se Borovanům podařilo vstřelit úvodní gól zápasu. Střela Kubíčka kolem Pavla Drábika znamenala vedení 1:0. Domácím dělali starosti zejména standartky v podání Frühaufa. A právě jeho zásluhou Bystřice po rohu s přispěním domácích hráčů vyrovnala na 1:1. O několik minut později zahrávali roh i domácí. A Anton na přední tyči dokázal propasírovat míč do sítě, 2:1. Tímto výsledkem skončilo první dějství zápasu.

Borovany si náskok pohlídaly

   Ve druhé půli se obrázek hry příliš nezměnil. Krátce po úvodním hvizdu poslal domácí do dvougólového vedení Němec, 3:1. Po necelých pěti minutách se hostům podařilo dát kontaktní gól. Po rohovém kopu se o to přesnou hlavičkou zasloužil kapitán Bobál, 3:2. Krátce na to zahodil slibnou příležitost Čermák. Hosté se pak snažili alespoň o vyrovnání, ale domácí těsný náskok uhájili. V dalším průběhu už se diváci branky nedočkali. A tak mohou Borovany slavit nejen tři body, ale i posun z posledního místa tabulky. Naopak Bystřice po odpolední výhře Lomnice spadla na třetí místo. Borovany v příštím kole čeká zápas na půdě Bukovska. Bystřice si nejspíš bude chtít spravit chuť doma s dalším adeptem na sestup Stropnicí.  

   Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. 

 


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( vedoucí mužstva ): Bystřice byla kvalitním týmem. My hrajeme spíše se staršími kluky a nahrazovali jsme to bojovností. Ve druhém poločase nás hosté tlačili, ale zuby nehty jsme výhru ubránili. Musíme dál bojovat abychom se dostali do klidnějších vod.

TJ Jiskra Nová Bystřice
Václav Kovanda ( trenér hosté ): Zápas se mi hodnotí těžce, porazili jsme se vlastně sami. Borovany před svým vápnem zaparkovaly autobus, nechaly nás hrát, čekaly, co uděláme. My jsme jim vyšli vstříc. Šance jsme neproměňovali, ale dělali jsme takové hrubé chyby v rozehrávce, že domácí bez vlastního přispění měli vyložené možnosti, které také proměnili. Sice jsme vedli gólem výborně hrajícího Frühaufa a pak jsme po jeho přihrávce kontrovali, ale prohráli jsme kvůli velkému množství chyb. Ještě nás ve dvou případech skvěle podržel brankář Drábik. V posledních deseti minutách jsme Borovany nepustili přes půlicí čáru, avšak alespoň vyrovnat se nepodařilo. Zdroj: Jindřichohradecký deník



Místo: dl. hlášenky. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hladík Pavel - STUDENÝ Josef, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.