Lomnice potvrdila roli favorita a zvítězila


0
Stropnice nekladla Lomnici velký odpor
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jen těsně pro Tatran

   Stropnice se sice mohla těšit z vypršení trestu stopera Jindry, ale k zápasu dorazila "bez brankáře." Prakticky od prvních minut hra odpovídala tabulkovému postavení obou týmů. Tatran měl více míč na kopačkách a hrálo se spíše na polovině hostů. Ti se snažili kontrovat brejky. Po necelé čtvrthodině dostal pěknou přihrávku do strany Mikuláštík, ale trefil jen vybíhajího brankáře Valíčka. Ve 20. minutě prolétl přízemní centr malým vápnem hostů a Zákostelecký vstřelil úvodní gól zápasu, 1:0. Ve 35. minutě hasil šanci Bubala Haňur. O chvíli později vyslal po lajně Tošnera Vlastimil Bašta, ale centr ze slibné pozice nenašel nikoho. Poté dostal pěkný míč do strany znovu Mikuláštík ovšem i jeho centr nenašel adresáta. V závěru půle se Vlastimil Bašta proháčkoval do vápna. Jeho střelu levačkou domácí obránci srazili na roh. 

Stropnice jen korigovala

   Po pěti minutách hry zaskakoval za brankáře po střele domácích z vápna znovu Haňur. V 56. minutě centr domácích hostující obrana přizvedla, ale ti ho dokázali vrátit před bránu kde osamocený Mikuláštík zvýšil na 2:0. Po hodině hry se na hostující branku řítila dvojice lomnických, ale vybíhající Valíček šanci zmařil. O malou chvíli později střílel ve vápně Dušák a gólman hostů s námahou vyrazil nohou na roh. Potom domácí dopravili míč do sítě, ale zdvižený praporek radost zmařil. V 72. minutě se po křídle probil Dušák a jeho centr uklidil do branky podruhé Mikuláštík, 3:0. O pár minut později zahrávali domácí přímák. Pancíř obstřelil zeď a míč zaplul k zadní tyči, 4:0. O čestný úspěch stropnických se v 80. minutě postaral Michael Bašta po rohu jenž Boček vyboxoval k němu. Před koncem ještě vyslal přízemní střelu, kterou Boček raději vytáhl na roh.   

    Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér domácí ): Od úvodního hvizdu jsme potvrzovali roli favorita. K naší smůle jsme se gólově prosadili pouze jednou, to když Pancíř pronikl do vápna a předložil Zákosteleckému před prázdnou bránu. Druhá půle kopírovala první jen s tím rozdílem, že už jsme byli góloví. Druhý gól vsítil hlavou nejmenší hráč na hřišti Mikuláštík po centru Pancíře. Třetí dal opět Mikuláštík, kdy protiútok 2 na 1 skvěle vyřešil Čáp a prvně jmenovaný již neměl problém se zakončením. Na 4:0 zvýšil Pancíř skvěle kopnutým přímákem. I když stále máme několik hráčů na marodce, je pro nás velkou výhodu, že můžeme sáhnout do našeho dorostu, odkud jsme si tentokrát vzali hned 5 kousků. Hráčem zápasu jsme zvolili Pancíře.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč hosté ): Soupeř byl ve všech směrech lepším týmem. Technicky vyspělejší, důraznější v soubojích a přesnější v zakončení. V první půli se hrálo prakticky na jednu branku, ale drželi jsme nadějný stav, kdy jsme prohrávali pouze o jeden gól. Když jsme se ve druhém poločasu začali herně zvedat paradoxně jsme dostali další tři branky a bylo po zápase. Pochvalu zaslouží brankář Valíček.



Místo: Lomnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.