3:2
(1:1)
43. L. Hešík (p.)
66. M. Dunaj
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov štastnější než Suchdol


Branky


6. D. Mlýnek , 46. J. Beneda ml. , 81. J. Mach - 43. L. Hešík (p.) , 66. M. Dunaj
0
Lišov doma udolal Suchdol
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

   Mezi třemi tyčemi domácích se objevil Kotásek. Naopak hosté díky práci v zahraničí přišli prozatím o Štěpánka. Lépe ovšem přeci jen začal Lišov. Už v šesté minutě se mezi střelce zapsal po přímém kopu hezkou hlavičkou David Mlýnek, 1:0. Úvodní gól nabudil více hosty, kteří byli v prvním poločase přeci jen nebezpečnějším týmem. I když měli více ze hry, vyloženější příležitost si po rozích a standartkách, kterým po většině zápasu dominovali, nevypracovali. Dvě minuty před poločasem ovšem domácí ve vápně faulovali Heřmana a nařízenou penaltu proměnil Hešík. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu 1:1 . 

Standartky rozhodly

   Krátce po začátku druhé půle vhazoval Lišov dlouhý aut jež propadl až do vápna a Beneda tváří v tvář Rácikovi trefil balon přesně a rozvlnil síť, 2:1. Pak se hra odehrávala spíše mezi vápny a bylo vidět, že jde o úvodní kolo a oběma týmům trochu chybí herní praxe. Přesto se hostům podařilo srovnat. Po jedné ze standartek v 66. minutě z hraniční ofsajdové situace na 2:2 upravil po odraženém míči kapitán Dunaj. Štěstěna se nakonec přiklonila k domácím, když v 81. minutě se tečovaná standartka domácích dostala až k Janu Machovi jež uzavřel skóre na 3:2. Suchdol poté ještě viděl ruku ve vápně domácích, ale píšťalka rozhodčí Weidenthalerové zůstala němá.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Bylo vidět, že jde o první zápas, takže to bylo spíše o bojovnosti. Se třemi body jsme pochopitelně spokojení. Ovšem do příštího zápasu musíme náš výkon zlepšit! Dnes nikdo vyloženě nevyčníval, ale Honza Mach si své odmakal a dal rozdílový gól.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastilav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): První poločas jsme byli lepší. Góly jsme inkasovali po individuálních chybách ze standartek. Přesto musím tým pochválit, že všichni makali a hráli dobře. Domácí byli nakonec šťastnější.



Sestavy


SK Lišov
V. Kotásek [-] - P. Shýbal [-] , J. Mach [-] , D. Brtna [-] , O. Grech [-] - J. Beneda ml. [-] , L. Mlýnek [-] (73. M. Murčo [-] ) , D. Mlýnek [-] , D. Bouchal [-] - P. Kandl [-] , O. Mach [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , T. Záruba [-] , M. Březina [-] - Š. Kubašta [-] (62. P. Krejčí [-] ) , J. Kříž [-] , L. Hešík [-] , P. Špale [-] - J. Záruba [-] , M. Heřman [-] (71. L. Kuchyňka [-] )

ŽK: 32. D. Mlýnek , 40. P. Shýbal , 83. D. Bouchal - 80. A. Arenberger .
Hráči zápasu: J. Mach .
Místo: Lišov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - PÍCHA Vojtěch, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.