0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní potvrdilo svou záchranu porážkou Dobré Vody


Branky


0

Dobrá Voda se v závěru soutěže potýkala s problémy se sestavou, což bylo patrné i z jejích výsledků. Větřní si tříbodovým ziskem v minulém kole zajistilo definitivní jistotu záchrany a poslední zápas už si mohlo užít bez sestupových starostí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá Voda lepila sestavu, jak jen to šlo...

Větřní si již mohlo poslední zápas užít v naprostém klidu, jelikož se sestupu dokázalo vyhnout v minulém kole, kdy naplno bodovalo. I Dobré Vodě šlo konec konců už jen o důstojné dohrání letošního ročníku. V jarní části sezóny trápily podzimního mistra problémy s hráčským kádrem, vinou toho a další okolností byla druhá polovina sezóny opakem té podzimní. Lépe a především aktivněji vstoupili do utkání hosté, kteří si zápas užívali od úvodních minut a režírovali hru. Poprvé se z gólu věrní fanoušci Větřní, z nichž někteří neváhali přijít na zápas pěšky, radovali ve 20. minutě, když domácího brankáře překonal Cifreund, 0:1. Domácí se také dostali do některých slibných šancí, ale ani jednu z nich využít nedokázali a o poločasové přestávce si odnášeli do kabin těsné jednobrankové vedení hosté.

Větřní si poslední zápas užilo...

Druhá pětačtyřicetiminutovky připomínala svým průběhem poločas první. Hosté z Větřní hráli s větší chutí a odhodláním, což jim přineslo i další branky. V 63. minutě zvyšoval na rozdíl dvou gólů opět Cifreund, 0:2 a dodal tak svým spoluhráčům na kopačky ještě větší klid. Dobrá Voda se marně snažila o snížení, hostující brankář stále držel čisté konto. V 83. minutě hosté definitivně rozhodli o osudu zápasu, když pojistku v podobě třetího gólu přidal po brejku do otevřené dobrovodské obrany Skok, 0:3. V posledních minutách utkání se již skóre neměnilo a Větřní si tak domů odvezlo zcela zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
JIří Hanousek (kapitán): S koncem sezóny jsme měli stále méně hráčů a vše vyvrcholilo v posledním kole, kdy museli nastoupit v základu dva kluci, kteří zrovna dohráli za béčko. Navíc hned v 10. minutě šel na plac dorostenec a utkání dohrávali dokonce dva starší žáci. V zápase jsme měli přibližně tři gólové šance, bohužel jsme je nedokázali proměnit. Hosté nám dali dva góly znovu po hrubých chybách a třetí gól pak přidali po brejku do otevřené obrany. Všichni hráči, kteří jsme sezónu dohrávali, jsme rádi, že už je konec, protože už to nebylo k tomu. Tímto děkuji těm hráčům, kteří se na to nevykašlali ani v těžké situaci, která u nás panovala, a sezónu dohráli. Stejně tak děkuji pár klukům z béčka, dorostu a žáků, kteří nám pomohli doplnit tým, abychom to vůbec dohráli. Všem zmiňovaným, se kterými se potkám už jen na pivku, také přeji hodně štěstí, a to nejen ve fotbale.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas na Dobré Vodě jsem viděl z pozice diváka na tribuně. Kluci zápas zvládli výborně. Bylo vidět, že hrají bez velkého tlaku, snažili se hrát fotbal a užít si poslední zápas v tomto ročníku. Od začátku jsme měli mnohem větší chuť hrát, bojovat a zvítězit. Soupeř byl příliš odevzdaný, nejspíše kvůli problémům, které je potkali, a přišlo mi, že je fotbal ani nebavil. I když měli nějaké problémy se sestavou, tak myslím, že poslední zápas by měli doma odehrát jinak. Chtěl bych pochválit celý náš tým. Na každém hráči bylo vidět, že má chuť hrát a užít si to. Jinak bych chtěl také poděkovat všem lidem kolem fotbalu ve Větřní, od vedení až po fanoušky. Sezóna byla náročná a i přes horší období, které nás provázelo, jsme měli jejich velkou podporu a výborné podmínky. Fanoušky, kteří za vámi jezdí a někteří dokonce i chodí pěšky ven pomalu na každé utkání, máme asi jen my. Přišli pěšky na Dobrou Vodu, do Ledenic a do Nové Vsi, toho si opravdu vážíme! Celý tým SK Větřní všem moc děkuje!



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Smejkal [-] , P. Hoffmann [-] (59. J. Šteyer [-] ) , O. Zavřel [-] (16. P. Pajerský [-] ) , J. Hanousek [-] , T. Bartoš [-] , P. Šteyer [-] , R. Hanzal [-] , P. Choboda [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] (46. M. Dobrovodský [-] ) - J. Dušek [-] , O. Dvořáček [-] , J. Skok [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] (75. M. Votýpka [-] ) , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] , L. Turek [-] , M. Dychtl [-] (84. M. Vegeš [-] )

ŽK: 44. R. Hanzal - 55. J. Skok .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - JEVČÁK Martin, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.