5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia potvrdila roli favorita


Branky


15. P. Kladenský , 40. P. Mizera , 60. M. Slípka , 67. M. Slípka (p.) , 73. J. Korbel
0

Ledenicím sice patří napopulární poslední místo v tabulce, ale v posledních dvou zápasech dokázaly bodovat, když přehráli Dobrou Vodu a vyválčily bod za remízu s Novou Vsí. Fotbalisty českobudějovické Slavie tedy nečekal rozhodně jednoduchý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak hostů...

Možná trochu překvapivě vstoupili do utkání aktivněji hosté, kteří si během první patnáctiminutovky vypracovali hned několik slibných šancí. Ta první přišla hned ve 2. minutě, kdy se do samostatného úniku dostal ledenický útočník Winkler, ale brankář domácích Wolf zachoval klid a svého protivníka vychytal. Následně se střelou zpoza vápna prezentoval hostující Bez, ale nezamířil přesně a jeho pokus skončil nad. Do třetice se mohli hosté dostat do vedení po nebezpečném centru, který prošel přes celé malé vápno domácích až do autu. Domácí přečkali úvodní tlak svého soupeře a nakonec to byli právě oni, kdo se radoval z prvního gólu utkání. V 15. minutě rozehrál po zemi standardní situaci Slípka, míč si převzal Kladenský a z první poslal míč za záda hostujícího brankáře Mičana, 1:0. V následujících minutách bylo patrné, že vedoucí branka dodala domácím klid na kopačky a ti začali předvádět kombinační fotbal, na který jsou od nich jejich diváci zvyklí. Ve 38. minutě se musel poroučet předčasně do sprch po druhé žluté kartě hostující Fencl, když nešetrným zákrokem zastavil domácího Wegenkittla. Své početní výhody využila Slavia ve 40. minutě, kdy se dostala do dvoubrankového vedení. Celá akce začala na levé straně, Kindermann přihrál mezi obránce do běhu Wejskrabovi, ten našel ve vápně osamoceného Mizeru, který zvyšoval na 2:0. V nastaveném čase prvního poločasu mohli domácí přidat ještě třetí branku, ale po závaru před svou brankou nakonec dokázali hosté odklidit míč do bezpečí.

Slavia už žádné drama nepřipustila...

Druhá pětačtyřicetiminutovka byla stejně jako závěr té první v režii domácího celku. Fotbalisté Slavie drželi častěji míč na svých kopačkách a prezentovali se pohlednou kombinační hrou. Odměnou jim byla třetí branka, o kterou se v 60. minutě postaral Slípka, který se dokázal pohotově zbavit dotírajícího protihráče, vypálil z poměrně značné vzdálenosti, míč však před gólmanem Mičanem skočil a zapadl k tyči, 3:0. V 67. minutě se Slípka radoval znovu, tentokrát však poté, co proměnil nařízený pokutový kop za faul na Wejskraba, 4:0. Domácí stále neměli dost a v 73. minutě završili bůra. Po rozehraném signálu z rohového kopu sklepával Kindermann míč na Slípku, ten poslal centr na druhou tyč, kde mířil hlavou přesně Korbel, 5:0. Od dalšího gólu zachránil následně svůj tým gólman Mičan, který dokázal zlikvidovat nebezpečnou střelu Kindermanna směřující pod břevno. V závěrečných minutách domácí kontrolovali hru a svého soupeře již do žádné vážnější akce nepustili.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Ledenice ovládli začátek zápasu, měli velké šance, nás podržel brankář Wolf. První gól jsme ale dali Kladenským my, to nás uklidnilo a už to bylo lepší. Důležitým momentem bylo vyloučení hostujícího Fencla. Do přestávky stačil zvýšit Mizera a po ní přidal Slípka dva zásahy, posledním střelcem byl hlavou Korbel. Výsledek je opět jako v Hradci jednoznačnější, než by odpovídalo průběhu utkání.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] (82. M. Hučík [-] ) - O. Wegenkittl [-] (75. D. Šťastný [-] ) , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] (64. D. Mareš [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Kladenský [-] (56. J. Korbel [-] ) , F. Pauch [-] (71. J. Vranovský [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Šanda [-] , T. Wejskrab [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Kožant [-] (68. K. Havelka [-] ) , L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , P. Dobeš [-] (25. M. Volf [-] ) , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Kopáček [-]

ŽK: 51. P. Kladenský , 75. M. Slípka , 79. O. Šanda - 18. J. Fencl , 42. M. Bez , 67. T. Hrubý . ČK: 38. J. Fencl .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - NEDVĚD Petr, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.