Okříšky získaly s Rudíkovem důležité tři body


Branky


44. V. Bastl , 52. V. Bastl
0

Existenční zápas se hrál na stadionu Okříšek, kam přijel Rudíkov. Oba týmy potřebovaly bodovat naplno, aby se odlepily od dna tabulky. Více šli za vítězstvím ale domácí a po dvou gólech Bastla získali důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili gól do šatny

Hned na začátku utkání byli domácí nuceni střídat zraněného Večeře. Hosté se v utkání osmělili jako první, to Skryja poslal „českou“ uličku na Štolpy, který vystřelil a míč skončil mimo bránu. Domácí se do šance dostali v 18. minutě, kdy po samostatné akci Brabec prokličkoval do vápna hostů a vystřelil nad bránu. Hned v následující minutě podnikli krásnou akci hosté, Štolpa poslal na pravou stranu Trnkovi J. a jeho centr před bránu srazil obránce na rohový kop. Po rohu hosté udrželi míč v blízkosti domácí branky a domácí v nouzi odkopli opět na rohový kop, z kterého už hosté nic zajímavého nevymysleli. Přišla 22. minuta a opět „česká“ ulička na Komínka a ten šel sám na brankáře Ferdana, který výtečně vyběhl a Komínek jej míčem pouze trefil, míč se odrazil k Jašovi, jehož střelu obránci domácího týmu srazili na rohový kop. Domácí se do šance dostali ve 29. minutě, kdy útočící hráč domácího týmu byl sám před brankářem Trnkou, brankář mu nenechal místo k zakončení a míč chytil. S blížícím se koncem poločasu začali hosté v obranné fázi chybovat. 42. minuta a špatná malá domů od Pažourka a brankář Trnka přihrál soupeři, který brankáře obešel a místo zakončení si chtěl ještě vylepšit pozici, ale míč mu ukopl Šula. Toto varování hostům nestačilo a domácí ve 44. minutě podnikli průnik do vápna hostů a vystřelili, brankář Trnka vyrazil a nikým nebráněný domácí útočník Bastl poslal míč do prázdné branky a stanovil tak stav poločasu.

Chvíli po pauze Bastl rozhodl o zápase

Hosté vstoupili do druhé půle velice vlažně a byli potrestáni už v 52. minutě, kdy po samostatné akci poslal míč k tyči opět Bastl. Tím splnil svůj úkol a v 57. minutě byl střídán. Hosté se z tohoto knokautu pomalu vzpamatovávali a v 61. minutě se protáhl mezi beky hostující Skryja, ale Ferdan opět výtečně vyběhl a střelu srazil na rohový kop. Domácí měli v 67. minutě šanci ke zvýšení stavu, Brabec proběhl mezi beky a vystřelil, brankář Trnka vyrazil k domácímu Vostalovi a ten překopl prázdnou bránu. Přišla 71. minuta a po kombinační akci ve velkém vápně se k zakončení dostal hostující Skryja, mířil však vedle branky. Poslední velkou šanci utkání měli hosté, Votava zahrál trestný kop do vápna domácího týmu, kde výtečně vyskočil hostující Mikyska a hlavou poslal míč k tyči, proti úspěchu hostů byl však nejlepší hráč domácího týmu brankář Ferdan a svým nejlepším zákrokem míč vyrazil. 



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Jaromír Trnka - trenér: Pokud nedáš gól, tak se vyhrát nedá.



Místo: Okříšky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - ZIMA Petr, ČEJKA Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.