1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč veze z Rudíkova bod


Branky


0

Záchranářský duel byl k vidění o víkendu v Rudíkově. Oba týmy potřebovaly nutně vyhrát a blíže ke třem bodům měli hosté. Domácí však alespoň bod zachránili v 88. minutě a rozhodli o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli těsně před koncem poločasu do vedení

Oby týmy si uvědomovaly, že je důležitý každý bod z tohoto utkání a tomu odpovídala i hra. Do první šance se dostali domácí ve druhé minutě, to Jaša přetáhl centr z pravé strany a našel ve vápně Ošmeru, ten pálil z první nad bránu. Přišla 17. minuta a opět šance domácích, po samostatné akci poslal Jaša do šance Trnku Pavla, který šel sám na brankáře, jeho střela trefila brankáře. Hned minutu na to podnikli rychlý protiútok hosté po pravé straně, přišel centr do vápna, kam dobíhal hostující Kaňka, před ním však výtečně míč vyboxoval brankář domácího týmu Trnka Zbyněk. Ve 24. minutě se dostali do další šance hosté po chybě domácí obrany, útočník hostů obhodil brankáře Trnku Z., ale před tím než zakončil do prázdné brány, tak míč odkopl stoper Šula. Zbytek poločasu se většina akcí odehrávala mezi velkými vápny a to bez velkých šancí. Přišla však 45. minuta a pro hosty poslední možnost ohrozit branku domácího týmu. Hosté zahráli rohový kop a domácí obrana věřila brankáři, který si křikl, ale nešel a tak hostující Vodička Marek zůstal sám a nikým neatakován dal hlavou gól. Hned po rozehrání domácího týmu odpískal rozhodčí konec poločasu.

Domácí vyrovnali v samotném závěru

Do druhé půle vstoupili aktivně domácí, přišla 49. minuta a po samostatné akci vystřelil Jaša, brankář hostí Obůrka však výtečně vyrazil. V dalším dějství se akce přelévaly, ale bez vážnějšího ohrožení branky. V 58. minutě se dostal k zakončení domácí Skryja Z., ale jeho střelu srazil obránce na rohový kop. V 75. minutě vystrčili růžky hosté, vystřelili z hranice velkého vápna a střela skončila nad bránou. Další velká šance přišla v 82. minutě, to domácí zahrávali rohový kop a míč prolétl k Mikyskovi M. a ten byl tak překvapený, že hlavičkoval z malého vápna nad branku. Domácí se vyrovnání dočkali v 88. minutě a to zásluhou nejzkušenějších hráčů v týmu. Rohový kop zahrál Trnka Jaromír, přetáhl centr na Pažourka, který z první poslal míč před bránu, kde Mikyska M. hlavou posunul na Benáčka a ten hlavou vyrovnal. V poslední minutě ještě dostali šanci hosté, zahrávali rohový kop, který domácí obrana odvrátila, rozhodčí odpískal konec. Souboj o udržení v okresním přeboru tak skončil po zásluze dělbou bodů.



Sestavy


FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - L. Benáček [-] , T. Klíma [-] , V. Šula [-] , J. Pažourek [-] - M. Mikyska [-] , V. Večeřa [-] , J. Trnka [-] , M. Ošmera [-] (46. Z. Skryja [-] ) - M. Jaša [-] , P. Trnka [-] (69. J. Trnka [-] ) -

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] , S. Jahoda [-] (46. R. Linhart [-] ) , M. Pysk [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , V. Smejkal [-]

ŽK: 82. M. Vodička .
Místo: Rudíkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Michal - KARÁSEK Lukáš, PINTÉR Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.