Stařeč se výhrou nad Náměští přiblížila záchraně


Branky


0

Souboj dvou týmů namočených do bojů o sestup byl k vidění v sobotu odpoledne na stadionu TJ Sokol Stařeč. Hosté měli před zápasem lepší výchozí pozici a na jaře se jim celkem daří. Domácí ale ukázali, že chtějí v Okrese setrvat a zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

První poločas nabídl z obou stran vyrovnanou partii, ale moc fotbalového toho k vidění nebylo. Míče spíše létaly vzduchem a u obou týmů vázla kombinace. Do první vážnější šance se dostali hosté, ale Bukáček nastřelil pouze tyč domácí svatyně. Stařeč hodně hrozila z centrů do vápna, které lítaly od Rambouska nebo Vodičky, kteří zaměstnávali zkušeného Kaňku na hrotu. Ten se dokázal během prvního poločasu ve vápně dvakrát uvolnit, ale gól z toho nepadl. Po nepříliš záživném prvním poločasu se docházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Dva góly během pěti minut

Hned z počátku druhého dějství se domácí ujali vedení. Průniková přihrávka středem obrany se dostala k nabíhajícímu Laušovi, který šel sám na gólmana a proměnil - 1:0. O pár minut později se domácí radovali podruhé. Nebezpečný hlavičkář Vodička si naběhl na centr a rozvlnil síť za Pokorného zády - 2:0. Stařeč byla ve druhém poločase lepším týmem, začali lépe kombinovat a Náměšť přehrávali. Třetího gólu se dočkali v 67. minutě, kdy se po chybě hostující obrany řítili Kaňka, Zejda a Bříza sami na osamoceného obránce Náměšťě, pěknou kombinací se dostal míč k Břízovi, který do prázdné zvyšoval na 3:0. Stejnou akci si zopakovali o pár minut později, ovšem bez gólového efektu. Důležitý duel tak Stařeč zvládla a bodově se posunula na 10. místo právě za Náměšť.

 

Každý fanoušek má nově možnost ohodnotit utkání, např. rozhodčího, všechny hráče, ale i stadion nebo občerstvení na něm. Hodnocení je 1-10, kde 10 je top. Neváhejte a podělte se s ostatními, jak se Vám zápas líbil!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop - trenér: Výhra to byla zasloužená. První poločas to nebyl moc pěkný fotbal, ale v druhém jsme je přehráli, dali góly a konec jsme si už v klidu podrželi.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér: Do půlky vyrovnaný zápas a druhou půlku jsme po obdržených gólech propadli a už jsme to nedokázali zvrátit.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] , M. Bříza [-] (84. P. Bartůšek [-] ) , L. Lauš [-] (78. D. Kašiár [-] ) , R. Linhart [-] (46. S. Jahoda [-] ) , O. Mařan [-] , J. Zejda [-] (90. M. Stonáček [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , V. Smejkal [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - M. Bukáček [-] , J. Mucha [-] , P. Blažek [-] (81. R. Svítil [-] ) , T. Rabušic [-] (74. T. Raitmajer [-] ) , M. Sobotka [-] , R. Juřena [-] (52. M. Křivánek [-] ) , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] , J. Pospíšil [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 28. M. Pysk , 69. J. Rambousek .
Místo: Stařeč. Počet diváků: 91. Rozhodčí: JURKA Antonín - OŠMERA František, ŠIBŮREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.