Rudíkov doma získal bod s Výčapy


0

Třetí tým tabulky Výčapy zajížděly v 19. kole v neděli odpoledne na půdu sestupem ohroženého Rudíkova. Domácí v této situaci potřebují získavat body s každým, ale dnes proti nim stál velice ěžký soupeř. Výčapy mají stabilně dobrou formu a body nerozdávají lacino. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet otevřel Matoušek

Domácí si byli vědomi nutnosti získat z dnešního utkání body a také se dostali do první vážnější akce v 6. minutě. Štolpa vybojoval míč, přihrál Mikyskovi M., ten míč podržel a pak centrem našel ve vápně Štolpu, který zakončil z „první“, ale našel náruč brankáře. V 8. minutě podnikli hosté průnik po pravé straně, následoval centr na druhou tyč, kde byl nikým nekrytý útočník hostů a ten poslal míč mimo bránu. V 15. minutě měl Štolpa možnost zakončit na hranici velkého vápna, ale poslal malou do náruče brankáři, to už měl něco se svalem a signalizoval střídání. Za chvíli na to byl střídán a do hry šel Trnka Jan. Přišla 22. minuta a nákop hostů do vápna domácího týmu, brankář Trnka vykopl míč nohama, ale jen k dobíhajícímu soupeři Matouškovi a ten poslal míč do odkryté branky. Domácí tato branka zaskočila, ale snažili se a přišla šance ve 24. minutě. Komínek u rohového praporku přešel přes obránce a poslal centr do vápna hostů, kde našel Nožičku, jeho hlavička se však nevešla mezi tyče. Domácí tlačili a zavřeli soupeře, výsledkem bylo zalehnutí míče ve skrumáži bránícím hráčem a následoval nepřímý kop z hranice malého vápna. Míš posunul Mikyska M. na Nožičku a ten poslal míč k tyči do branky. Smírně šli soupeři do kabin.

Rudíkov neudržel nadějné vedení

Do druhé půle oba týmy vystřídaly a očividně se i přitvrdila hra. Po jednom takovém zákroku na domácího Nožičku přišla ŽK pro hostujícího hráče a trestný kop, který rozehrál Večeřa na pravou stranu Klímovi, ten se dokázal prosadit a poslal centr do vápna hostů, kde Skryja před brankářem poslal míč Mikyskovi M. a ten poslal míč do odkryté branky. V 50. minutě dostal zcela zbytečnou kartu domácí Trnka Jan za faul. Hosté v této době víc diskutovali s rozhodčím a protihráči a nehráli, rozhodčí za jeden takový protest odpískal trestný kop proti hostujícímu týmu. Z trestného kopu míč letěl k rohovému praporku, kde Trnka Jan dokázal míč zpracovat a odcentrovat, Mikyska M. hlavičkou poslal směrem ke Komínkovi a ten krásnou střelou poslal domácí tým do vedení 3:1. Po tomto dvoubrankovém vedení se domácí zbytečně zatáhli a přenechali iniciativu hostům. V 71. minutě nechali domácí moc prostoru hostujícímu Jelečkovi Jakubovi a ten vystřelil z hranice velkého vápna a domácí brankář pravděpodobně míč uviděl pozdě a nedoskočil na něj a ten skončil v bráně. Chvíli na to měl domácí útočník Komínek možnost jít sám na brankáře, ale stoper ho nedovoleně zastavil, rozhodčí nepískal. Přišla 77. minuta a střela snad z 35 metrů od hostujícího Semeráda Matěje a míč skončil v síti. Zajímavý okamžik přišel v 86. minutě, domácí poslali centr do vápna na Pažourka, ten byl při zpracování míče poslán k zemi a rozhodčí mlčel, míč letěl ke středové čáře a tam fauloval Trnka Jan, tentokrát rozhodčí neváhal a vytáhl druhou ŽK a následovala ČK. Závěr utkání byl velice vyhrocený a rozhodčí byl rád, že mohl v obklopení hráčů obou týmu odejít do své kabiny v doprovodu pořadatele. Zápas skončil nerozhodně 3:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Vladimír Šula - vedoucí mužstva: Rozhodčí byl na utkání příliš slabý, kupil chyby na obě strany a pak to řešil tak, jak to řešil. Po odpískání konce utkání, kdy nenastavil ani sekundu, ho obklopily oba týmy a on byl rád, že mohl odejít v doprovodu hlavního pořadatele do tepla kabiny.




Místo: Rudíkov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: KALINA Oldřich - PINTÉR Štefan, ŠIBŮREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.