3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma s přehledem porazily Chlístov


Branky


0

V 19. kole doma Hartvíkovice přivítaly na svém stadionu Slavii Chlístov. Domácí na jaře zvítězili pouze jednou a chtěli se proti soupeři, který je už vážně namočen do bojů o sestup vrátit na vítěznou vlnu. Od začátku zápasu to bylo znát a Chlístov porazili rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopuletý otevřel skóre

V zápase 19. kola soutěže změřily síly Hartvíkovice s Chlístovem. Domácí na jaře zatím tápají a tak chtěli do zápasu nastoupit aktivně a soupeře zatlačit do defenzivy. Předzápasový plán se podařilo plnit a Hartvíkovice si udržovaly územní převahu. Hosté však měli náznaky šancí z rychlých protiútoků. Jako první se do střelecké listiny zapsal v 22. minutě křižnou střelou, která se odrazila od tyče do brány, Martin Kopuletý. Do poločasu mohl navýšit skóre ještě Jakub Sýkora. Sám za obranou však hlavičkoval pouze do břevna.

Hostům bránila v gólu branková konstrukce

Do druhé poločasu naskočil Moczár a hned po 7. minutách na hřišti dokázal navýšit náskok Hartvíkovic. Poslední branku zápasu vstřelil v 69. minutě D. Kopuletý. Ten využil penaltu naříznou po faulu na Jakuba Sýkoru v pokutové území. Poté začali hrozit i hráči Chlístova. Do konce zápasu dokázali dvakrát trefit břevno Chalupovy branky. Gól se jim však vstřelit nepovedlo a zápas tak skončil 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Na jaře se nám moc nedaří ani výsledkově, ani herně a tady bych chtěl hráče pochválit za přístup. Nebylo to jednoduché utkání, hosté hrozili z brejků, měli tam šance, tyčku, břevno, ale vyhráli jsme zaslouženě. Hráči to od začátku zápasu odjezdili a konečně jsme zahráli pěkný fotbal.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Kafka [-] (46. M. Moczár [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (79. V. Rous [-] ) , J. Melkes [-] - D. Kopuletý [-] (74. D. Outulný [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] (70. M. Malý [-] ) - M. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-] (83. T. Řezanina [-] )

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , D. Brestovský [-] - M. Granát [-] (82. J. Růžička [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Vídenský [-] , M. Kuchařík [-] , M. Patočka [-] - L. Rygl [-] , L. Ferdan [-] -

Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - VRZAL Vlastimil, KAŇKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.