1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč veze z Jemnicka bod


Branky


0

V dalším kole Okresního přeboru zajížděla Stařeč na půdu Jemnicka. Hosté v minulém kole prohráli zápas se Studencem až v samotném závěru a jsou namočení do bojů o sestup. V Jemnicku panuje příjemnější nálada a domácí pozvedla i výhra z minulého kola na půdě Hartvíkovic. Před zápasem tedy byli favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Domácí do zápasu vstoupili lépe a celý první poločas měli mírnou územní převahu, ale vytvářeli si pouze náznaky šancí. Jednu z nich měl na noze Jan Kříž, který dorážel balón, ale hotující brankář Obůrka jeho pokus vykryl. V další šanci se ocitl Grun, ale hostující obránce mu balon na poslední chvíli ukopl. Do kabin se šlo tedy za bezbrankového stavu.

Na gól se čekalo do 71. minuty

Druhý poločas už byl z obou stran vyrovnanější, než ten první. Hosté si už také začali vytvářet příležitosti, ale většina střel končila mimo tři tyče nebo je zneškodnil brankář Růžička. Na první gól se čekalo do 71. minuty. Domácí zahrávali rohový kop, ve skurmáži ve vápně šel Kříž důrazně do hlavičkového souboje a poslal Jemnicko do vedení - 1:0. Minuty ubíhali a už to vypadalo, že tři body zůstanou na domácím stadionu, ale v 90. minutě si jeden z domácích obránců složitě komplikoval situaci, hostující Kaňka mu míč sebral, utíkal sám na bránu a křižnou ranou k pravé tyči vyrovnal na 1:1. V nastaveném nakonec domácí sahali po vítězství, ale Liška na centr z boku nedosáhl a oba soupeři si body rozdělili. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér: Hráli jsme proti zkušenému mančaftu, ale výsledek je trochu zklamáním, měli jsme to udržet.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - D. Smetana [-] , J. Křivánek [-] , L. Niederhofer [-] , M. Sevelda [-] - J. Kopr [-] (46. J. Anděl [-] ) , M. Axman [-] (89. M. Polák [-] ) , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] (58. J. Gardoň [-] ) - J. Grün [-] (79. J. Svoboda [-] ) , J. Kříž [-] (87. M. Liška [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , S. Jahoda [-] (51. R. Linhart [-] ) , J. Zejda [-] , M. Vodička [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] (46. D. Kašiár [-] ) , M. Pysk [-] , V. Smejkal [-] (81. D. Tomek [-] )

ŽK: 90. K. Tesař - 21. V. Smejkal , 33. J. Rambousek , 73. M. Vodička .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - KALÁŠEK Martin, PIKART David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.