1:2
(0:1)
18. L. Tomšíček (p.)
54. J. Trnka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vyloupila Chlístov


Branky


62. M. Patočka - 18. L. Tomšíček (p.) , 54. J. Trnka
0

V rámci 18. kola přivítali fotbalisté Chlístova na svém hřišti SK Blatnici. Oba týmy byli před zápasem v tabulce vedle sebe a případná výhra by situaci kolem sestupových bojů výrazně uklidnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš záživný nebyl

V prvním poločase se hrálo utkání z obou stran na velmi nízké úrovni. Bylo vidět velké množství nepřesností, nedařila se kombinace a chybělo bojovné nasazení. V probíhající šestnácté minutě však mohli jít domácí do vedení, kdy se z levé strany dostal po individuální akci do šance Svoboda. Jeho střelu golman hostí vyrazil přímo na kopačky Lukáše Rygla ,který však trefil pouze břevno soupeřovy branky. Po následném protiútoku hostů v pokutovém území domácích fauloval Belvončík a rozhodčí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Tomšíček a poslal tak hosty do vedení. Domácí tato branka trochu položila a žádný tlak z jejich strany nepřišel, do šancí se dostávali spíše sporadicky. Do kabin tedy odcházeli v lepším rozpoložení hráči hostujícího celku. 

Chlístov ve druhém poločase nevyužíval šancí

Do druhého poločasu šli domácí hráči s odhodláním zápas otočit. Přidali na bojovnosti a začali být aktivnější než soupeř. Vypracované šance však nedokázali využít a v koncovce byli bezzubí. V probíhající čtyřiapadesáté minutě si vytvořili několik po sobě jdoucích chyb, čehož soupeř využil a vsítil druhou branku. Kontaktního gólu se domácí dočkali ve dvaašedesáté minutě, kdy do pokutového území centroval Lukáš Rygl, našel hlavu Martina Patočky a tento snížil na 1:2. Posledních patnáct minut se zápas odehrával většinu času na soupeřově polovině. Domácí si vytvořili tlak, ale vypracované šance neproměnili. Vyrovnání se tak diváci nedočkali a Blatnice si odvezla všechny tři body. Prohrou si tak domácí zkomplikovali situaci a velice nebezpečně se přiblížili sestupovému pásmu. 



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - D. Brestovský [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] - M. Kuchařík [-] (73. M. Granát [-] ) , T. Kuchařík [-] (46. M. Patočka [-] ) , J. Uhlíř [-] (61. M. Vídenský [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Rygl [-] - L. Rygl [-] , L. Ferdan [-] -

SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Tomšíček [-] , M. Karásek [-] (89. R. Dušek [-] ) , M. Doležal [-] (13. T. Cech [-] ) , M. Foltýn [-] - T. Šabatka [-] , J. Trnka [-] , D. Lojka [-] - M. Sova [-] , J. Šimek [-] (88. M. Šabatka [-] ) - D. Pokorný [-] (81. R. Roupec [-] )

ŽK: 17. J. Belvončík - 80. D. Pokorný .
Místo: Chlístov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘEN Filip - FŇUKAL Lubomír, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.