Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť potvrdila formu a porazila Rokytnici


Branky


0

V rámci 17. kola Okresního přeboru hostilo béčko Náměště Rokytnici. Oba týmy v minulém kole zvítězily a chtěly potvrdit dobrou jarní formu i tento víkend. Hosté mohli po půli pohodlně vézt, ale skórovali pouze jednou a to se jim v druhém poločase vymstilo. Domácí zápas obrátili a výhrou se posunuli do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokytnice se ujala vedení

Domácí, kteří šli do zápasu s patřičným sebevědomím z minulého kola, kdy zvítězili vysoko 4:0 v Jakubově vstoupili do utkání aktivně a prvních deset minut to na hřišti bylo vidět. První gólovou akci ale rozhodčí Kopuletému neuznali pro ofsajd. Hosté úvodní tlak ale přečkali a postupně sami začali přebírat iniciativu. Nejprve jim nebyly uznány dvě gólové situace pro ofsajd, Prokeš pak nastřelil tyč a vzápětí Hakl mířil pouze do břevna. Po půl hodině hry se ale přeci jenom dočkali. Po rohu domácích Kopuletý odražený míč jen napálil do zad jednoho z bránicích hráčů Hartvíkovic, ti se okamžitě vydali do rychlého protiútoku, který zakončil Radek Ferkl a hosté šli do vedení. Kromě úvodních deseti minut byla Rokytnice lepší, ale pozorný brankář Pokorný jim nedovolil odskočit na vyšší rozdíl, než jednoho gólu. Poločas tedy skončil 0:1.

Domácí druhý poločas jasně ovládli

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a rokytnici přehrávali. Vyrovnání se dočkali v 61. minutě, kdy se postupným útokem až z obrany dostal míč k Bukáčkovi a ten 5 metrů za vápnem vyslal nechytatelnou ránu za Širokého záda - 1:1. O 15 minut později se domácí ujali vedení, když šel Blažek ve vápně do kličky, po souboji s hostujícím obráncem upadl a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Franěk a nemýlil se - 2:1. Rokytnice se za druhý poločas vypracovala 3 dobré střelecké příležitosti, ale domácí brankář Pokorný svůj tým podržel. V 84. minutě všechny fanoušky Náměště uklidnil Václav Kopuletý, který zužitkoval krásnou akci Bukáčka a do prázdné brány zvyšoval na 3:1. Kosmetickou úpravu ještě přidal z velkého úhlu Bukáček a připsal si svůj druhý zásah v zápase. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér: První poločas byli lepší hosté a šli zaslouženě do vedení. Ve druhé půli se to ale otočilo a už jsme je skoro k ničemu nepustili. Máme teď dost zraněných a příští týden nás čekají Výčapy, takže tato výhra byla velice důležitá.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vranka - trenér: S výkonem hráčů jsem spokojený, protože už se na to dalo konečně dívat. Musí nás ovšem mrzet, že jsme v prvním poločase nedali více gólů a mohlo být po zápase.Od 60. minuty už zápas nehodlám komentovat.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - P. Kopuletý [-] , V. Kopuletý [-] , R. Juřena [-] (65. P. Blažek [-] ) , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] , B. Nekuda [-] , T. Franěk [-] (87. T. Raitmajer [-] ) , T. Rabušic [-] , M. Bukáček [-] , L. Vrba [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - P. Široký [-] (13. J. Bílek [-] ) , J. Hakl [-] , J. Syrový [-] , L. Hakl [-] , R. Šulc [-] (70. F. Vejmelka [-] ) , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (70. J. Veleba [-] )

ŽK: 40. T. Rabušic - 14. L. Hakl , 53. J. Hakl .
Místo: Vícenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - VRZAL Vlastimil, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.