3:1
(1:0)
46. M. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice si doma poradily s Blatnicí


Branky


20. J. Sýkora , 75. J. Sýkora , 92. J. Kazatel (p.) - 46. M. Sova
0

Hartvíkovice doma přivítaly v prvním dubnovém víkendu SK Blatnici. Hosté okupují klidný střed tabulky a boje o záchranu se jich netýkají. Domácí jsou naopak ve hře o titul, a proto jim povinnost velila doma zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Sýkora poslal domácí do vedení

První jarní utkání u Dalešické přehrady přineslo vyrovnaný zápas. Územní převahu v první poločase sice měli Hartvíkovice, ale hosté dokázali hrozit z rychlých protiútoků. Na první branku se čekalo do 20. minuty. To dokázal těžký míč za obranu zpracovat na prsa Jakub  Sýkora a z úhlu rozvlnil síť. Hosté mohli do poločasu ještě vyrovnat. Domácí brankař Chalupa neodhadl výběhnutí z brány a blatnický útočník lobem mířil do odkryté brány. Těsně před brankovou čárou ale dokázal míč vykopnout Horký, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Rozhodla penalta

Vstup do druhé půle vyšel mnohem lépe hráčům Blatnice. Byli aktivnější a hned po minutě hry srovnali. Na pravé straně hřiště se podařilo uvolnit jednomu z blatnických hráčů a přesnou přihrávkou našel Sovu. Ten měl před sebou už jenom prázdnou bránu - 1:1. Po několik minutách opadl tlak hostí a šance se začali střídat na obou stranách. Gól ale padl až v 75. minutě, to udeřil domácí střelec Sýkora a dal svůj devatenáctý gól v sezóně. Opět si našel přihrávku za obranu a obstřelil bezmocného brankaře. Blatnice pak dokázal po jedné ze standartních situací vstřelit branku, celou situaci však zabrzdil zdvyžený praporek pomezního rozhodčího. Definitivní podobu dostal výsledek v nastaveném čase. Po rychlém úniku do otevřené obrany byl faulován D. Kopuletý a nařízenou penaltu proměnil Kazatel.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Bylo to bojovné vyrovnané utkání, měli jsme malinko víc šancí a více ze hry, ale že bychom je vyloženě přehráli to ne. Byli jsme dá se říci šťastnějším týmem, za stavu 2:1 hostům nebyla uznaná branka kvůli ofsajdu a v 91. minutě trefili břevno a z protiútoku jsme dali z penalty na 3:1. Mohlo to skončit remízou, proto jsme za výhru rádi.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Malý [-] , D. Horký [-] , M. Kafka [-] , V. Rous [-] - M. Sýkora [-] , D. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] (87. J. Kazatel [-] ) , M. Kopuletý [-] (80. M. Kopuletý [-] ) - M. Moczár [-] (84. J. Křehlík [-] ) , J. Sýkora [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Doležal [-] - M. Sova [-] , J. Šimek [-] , M. Šabatka [-] , J. Trnka [-] , D. Lojka [-] , M. Foltýn [-] , T. Cech [-] , M. Karásek [-] , L. Tomšíček [-]

ŽK: 10. M. Kopuletý , 19. M. Sýkora - 9. M. Sova , 35. J. Holík .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.