Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma porazily Náměšť a přezimují na druhém místě


Branky


0

V předehrávce prvního jarního kola hostily Třebelovice rezervu Náměště nad Oslavou. Ačkoliv se hosté dostali rychle do dvoubrankového vedení, udržet ho nedokázali a domácí si i díky hattricku Marka Máci připisují další tři body do tabulky a titul podzimního vicemistra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náměšť domácí zaskočila

Do utkání vstoupili lépe domácí a hned ve druhé minutě se po střele z vápna prosadil Zdeněk Jonák - 0:1. Domácí byli jako opaření, což dokumentovala i malá domů, kterou golman Nesiba přetavil v hrubku a Tomáš Franěk už měl jednoduchou úlohu dostat balón do brány - 0:2. Třebelovice se zvedli až po čtvrthodině hry, kdy Marek Máca vzal zodpovědnost na sebe a pěknou individuální akcí snížil na 1:2. Do poločasu už ani jeden z týmů gól nevstřelil a odcházelo se do kabin za příznivějšího stavu pro Náměšť.

Druhý poločas v reřii Máci

Začátek druhého poločasu se odehrával ve vlažném tempu. Hosté se snažili držet jednobrankové vedení, ale vydrželo jim to pouze do 64. minuty. Máca pronikl do vápna, vyslal na bránu jedovatou střelu, kterou brankář hostí Pokorný vyrazil pouze vedle sebe a tam číhal instinktivně po vzoru Davida Lafaty Kevin Kapko, který po dvou minutách svého pobytu na hřišti vsítil vyrovnávací gól. O deset minut později přišel obrat. Máca dostal přihrávku z hloubi pole a postupoval sám na bránu. váří v tvář Pokornému byl úspěšný a poslal svůj tým do vedení - 3:2. Náměšť ale zmobilizovala síly a po necelých pěti minutách využila nedůrazu v domácí obraně, konkrétně Miloslav Bukáček a střelou z 22 metrů vyrovnal na 3:3. Hosté mohli jít i do vedení, ale dobře zahraný roh vyškrábl u tyče Nesiba. Už se zdálo být hotovo, když přišla standartní situace pro domácí v 88. minutě a exekutor Marek Máca, který nasměřoval míč přímo na hlavu Šplíchala, který zajistil domácím vedení. O minutu později ještě Máca korunoval gólem svoji exhibici a završil tak hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Zápas jsme začali velmi špatně a hned prohrávali 2:0. Byl to zápas Marka Máci, který tři góly dal a další dva přichystal.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Čurda [-] , J. Čurda [-] , V. Kotačka [-] , S. Michal [-] - D. Janíček [-] (74. M. Sláma [-] ) , L. Šplíchal [-] , M. Máca [-] (89. P. Sedlák [-] ) , J. Jurka [-] - J. Krula [-] (62. K. Kapko [-] ) , O. Navara [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - R. Bednář [-] (71. T. Rabušic [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Preisner [-] , Z. Jonák [-] (61. M. Anna [-] ) , T. Franěk [-] , P. Blažek [-] (46. L. Matějek [-] ) , B. Nekuda [-] (66. M. Veselý [-] ) , V. Kopuletý [-] , J. Pospíšil [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 16. S. Michal , 80. O. Navara - 6. Z. Jonák , 69. L. Matějek .
Hráči zápasu: M. Máca .
Místo: Třebelovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - DLOUHÝ Lukáš, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.