1:4
(0:2)
15. M. Mezera (p.)
33. T. Kalců
70. J. Holec
83. T. Kalců
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o přežití


Branky


77. D. Horký - 15. M. Mezera (p.) , 33. T. Kalců , 70. J. Holec , 83. T. Kalců
0

Dnes byl k vidění na stadiónku v Dobroníně  souboj dvou týmů na sestupových pozicích anebo poslední tým Dobronína B přivítal předposlední mužstvo Stříteže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kalců je při chuti

Tento vyhrocený derby zápas, ve kterém šlo o velmi důležité body, které se promítnou do sestupových pozic začali domácí velkou šancí již ve 4.minutě, když z malého vápna trestuhodně přestřelili. Domácí drželi více balon, ale byl to takový platonický tlak. A když se dostali ke střele míjeli zařízení. Poté utekl domácí obraně Tomáš Kalců a nastřelil ruku ve vápně, následný pokutový kop s přehledem proměnil Milan Mezera 0-1. Druhá branka padla ze standartní situace, centr letěl až do malého vápna a tam krásně hlavou zakončil Tomáš Kalců 0-2. A za tohoto stavu rozhodčí odpískal konec poločasu.

Domácí převaha

Domácí do druhého poločasu přišli řádně namotivovaní a hosty první minuty výrazně přehrávali. Svoji převahu nedokázali nijak zužitkovat a naopak jim utekl hostující Jakub Holec a zvyšoval již na 0-3. Domácí ani třetí obdržený gól nezlomil a pořád se snažili hrát a odměnou jim byla snižující branka Davida Horkého 1-3.  Hosté se zalekli a začali spíše bránit výsledek. Nicméně byli to právě hosté, kteří dali další a poslední gól zápasu po vřavně v malém vápně se nejlépe zorientoval Tomáš Kalců a uklidil míč do sítě 1-4. O zápase rozhodla větší efektivita hostů. Domácí nebyli schopni trefit branku.



Ohlasy k zápasu



TJ Střítež
Tomáš Materna, trenér: Pro nás velmi důležité tři body. Domácí měli více ze hry, ale stříleli z velké vzdálenosti a netrefovali branku. My jsem více využívali brejků a dva z nich jsme dotáhli k brance.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín B
L. Jonáš [-] - J. Štafl [-] , J. Červinka [-] , M. Štefka [-] , J. Pospíchal [-] (70. R. Kučera [-] ) , D. Horký [-] , K. Bořil [-] , J. Prokš [-] , M. Hlávka [-] , P. Bratršovský [-] (84. M. Štefko [-] ) , M. Vácha [-]

TJ Střítež
S. Krupa [-] - O. Sapola [-] , T. Kalců [-] , J. Holec [-] , J. Sedmík [-] , M. Mezera [-] , F. Sobotka [-] , M. Kovář [-] , P. Ouroda [-] , D. Chládek [-] , L. Zelený [-]

ŽK: 24. J. Červinka , 32. J. Prokš , 32. P. Bratršovský - 10. M. Mezera , 81. J. Sedmík .
Hráči zápasu: P. Ouroda , T. Kalců .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - BERAN Zbyněk (N), SÁGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.