1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl vítězně i v Batelově!


Branky


60. O. Beseda - 37. P. Novák , 49. J. Göth
0

Batelov, který je doma tradičně silný, přivítal jarní kometu z Antonínova Dolu, jehož jarní výkony berou dech. Zápas byl velice vyrovnaný, domácí měli i trochu smůly, hosté naopak trošku toho pověstného štěstíčka a i díky tomu vyhráli v Batelově 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po pěkné akci do vedení

V duelu dvou celků, kteří mohou být, co se týče tabulky, naprosto v klidu a v pohodě, se očekával dobrý, útočný fotbal. Od začátku se hrálo v dobrém tempu a divákům se musela nabízená hra velice líbit. Mezihra v podání obou celků nebyla špatná, avšak do nějakých větších šancí se ani jeden z celků dlouhou dobu nedostával. První gól měli na svědomí hosté z Antonínova Dolu, stalo se tak ve 37. minutě. Lukáš Zdarsa zakombinoval s Tomášem Pokorným, do jejich kombinace se nešťastně nachomýtl domácí obránce, od nějž se míč odrazil k úplně osamocenému Petru Novákovi, který neměl problém prostřelit Chába, a hosté tak vedli 0:1, tímto výsledkem skončil i první poločas.

Šťastný gól hostům zajistil tři body

Druhá půlka začala pro hosty tím nejhorším možným způsobem. Ani ne za pět minut, co sudí Karlík zahájil druhý poločas, se odehrála druhá gólová akce hostů a opět v tom byla notná dávka štěstí, respektive smůly pro domácí. Ve 49. minutě našel Zdeněk Duba skvělým pasem Jana Götha, ten si však míč poměrně špatně zpracoval, i přes to však obehrál domácího Chába v brance, vystřelil a míč trefil obránce Batelova, od nějž se ještě odrazil do zad vracejícího se Chába, který si míč nešťastně srazil do vlastní branky a bylo to 0:2. Po druhém inkasovaném gólu domácí logicky otevřeli hru se snahou s výsledkem něco udělat. Hosté toho využívali k brejkovým situacím, měli pro své kombinace díky otevřené hře domácích poměrně hodně prostoru. V 60. minutě se domácím jejich otevřený fotbal vyplatil. Centr domácích skvělel sklepl batelovský útočník k Ondřeji Besedovi, který skóroval téměř do prázdné branky a snížil na 1:2. Snižovací gól vlil domácím novou krev do žil a začali svého soupeře přehrávat a tlačili se do šancí, ale bohužel pro domácí se žádná z nich neujala a závěrečný tlak tak vyšel vniveč, takže hosté si odvezli cenné tři body za výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Jan Göth - záložník: "Po druhém gólu domácí hru otevřeli a my měli dost místa k brejkům. Poté, co domácí snížili, začali být lepší a tlačili nás, ale gól už nedali."



Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - Z. Poledna [-] , D. Ramach [-] - M. Zima [-] , L. Kapoun [-] - M. Marek [-] (63. D. Blaško [-] ) , O. Beseda [-] , K. Havlíček [-] , J. Hradecký [-] , T. Hron [-] , M. Musil [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - P. Kocmánek [-] , M. Houzar [-] , L. Slavík [-] - J. Göth [-] , M. Šabatka [-] , T. Pokorný [-] , L. Pirožek [-] (60. L. Krejčí [-] ) - P. Novák [-] (85. Z. Duba [-] ) , J. Dočkal [-] - L. Zdarsa [-]

ŽK: 83. O. Beseda - 59. L. Pirožek .
Místo: Batelov. Počet diváků: 66. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - PFEIFER Michal, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.