Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec na vítězné vlně!


Branky


0

Ždírec v posledních zápasech nabírá solidní formu, o čemž se tentokrát měli přesvědčit hráči Telče, kteří se na jaře naopak potýkají s herní i výsledkovou krizí. Hosté pod taktovkou Ondřeje Záškody zaveleli k dalšímu bodovému importu, proti juniorce Telče zvítězili 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas s minimem šancí

Hosté přijeli k zápasu pouze s dvanácti hráči, což na první pohled mohlo značit mírnou výhodu pro domácí juniory. Ovšem opak byl pravdou. Hosté dobře kombinovali, což u nich nebývá úplně zvykem a ohrožovali neustále domácí branku, ani jedno z jejich zakončení však cíl určení nenašlo. Domácí měli dva slibné brejky, k jejich smůle však ani z jednoho výraznější šance nebyla. Hosté byli i nadále lepším týmem, bušili do domácí obrany, branka však ne a ne padnout, domácí obrana pracovala v čele s brankářem poměrně spolehlivě. Poločas tak skončil bezbrankovou, pro diváka nudnou a nezajímavou remízou.

Ždírec díky dvěma gólům za tři body

Vyrovnanou partii rozehrály oba celky od úvodu druhého poločasu, kdy se hrálo hlavně uprostřed placu, z čehož měl asi největší radost správce hřiště. Nicméně zpět k fotbalu. Skóre se poprvé měnilo, když v 63. minutě rychle rozehrál hostující gólman Průša na Jana Bucla, který na nic nečekal, exkluzivní nahrávkou vyslal d úniku Ondřeje Záškodu, který většinou ví, co má v takových situacích dělat, a věděl i tentokrát - 0:1. Hosté od vstřeleného gólu zatlačili na domácí a z toho vyplynula i další branková situace. V 76. minutě vypresovali hosté domácí záložníky, ti pod tlakem ztratili míč, Ondřej Záškoda rychle přenesl hru, když našel Pavla Horáčka, který obešel domácího obránce a přesně zakončil - 0:2.  Hosté měli nadále převahu a šance, především zakončení Horáčka volalo po další brance. Hosty to málem mrzelo. V 85. minutě se odražený míč dostal k Davidu Všohájkovi, na jehož střelu k tyči neměl Průša nárok, 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Ždírec
Jan Bucl - záložník: "Zápas se lámal hlavně ve druhém poločase, kdy jsme to nakonec urvali ve svůj prospěch a získali jsme důležité tři body."



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - D. Stránský [-] (46. D. Hejda [-] ) , D. Všohájek [-] , J. Doležal [-] , J. Krupil [-] , L. Matějka [-] - K. Kokejl [-] , L. Matys [-] , M. Lupač [-] - L. Smejkal [-] , R. Hejda [-]

TJ Ždírec
O. Průša [-] - P. Čermák [-] , L. Záškoda [-] , R. Hanus [-] , V. Fiala [-] , L. Pospíchal [-] - R. Forman [-] , O. Záškoda [-] , J. Bucl [-] , O. Jaroš [-] (75. S. Kliment [-] ) - P. Horáček [-] -

ŽK: 70. L. Matys , 80. L. Smejkal .
Hráči zápasu: O. Záškoda .
Místo: Telč. Počet diváků: 45. Rozhodčí: VLK Radim - VLK Adam, JELÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.