Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

10.0

Štoky si připsaly své druhé jarní vítězství, když sestřelily Herálec


Branky


32. A. Dáňa , 45. J. Žíla , 52. A. Dáňa , 56. J. Žíla , 61. J. Žíla , 89. J. Lóži
0

Domácí, kteří zaspali začátek jarního kola, se pomalu začínají probouzet, když v minulém kole dokázali porazit rezervu Chotěboře. Na toto vítězství nyní navázali vysokým gólovým přídělem, který na cestu domů přibalili hostujícímu Herálci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mohli srovnat stav zápasu z penalty, proti byl však brankář Exner

V prvních minutách zápasu byla hra mezi oběma týmy vcelku vyrovnaná, kdy nic nenaznačovalo konečnému celkem jasnému výsledku. Zvrat přišel až po půl hodině hry, kdy domácí do vedení poslal povedenou střelou z hraice vápna A. Dáňa. O několik minut později však hosté měli velkou příležitost vyrovnat. Jejich hráč byl faulován v pokutovém území a hlavní rozhodčí ukázal na pokutový kop. K tomu se postavil herálecký expert V. Vašák. Vyrovnat se mu však nepodařilo, kdyš směr jeho kopu vystihl brankář Štoků Exner. Domácí se ještě v závěru poločasu dokázali dostat do dvoubrankového vedení. Poté co brankář Herálce zazmatkoval a po malé domů chytil míč do rukou, byl nařízen proti hostům nepřímý kop. Ten do sítě dokázal protlačit J. Žíla.

Domácí inkasování branky od Herálce nepřipustili

Druhý poločas už byl ve znamení stálé převahy týmu Štoků. Hosté si sice dokázali vytvořit některé příležitosti na alespoň srovnání stavu skóre, proměnit je však nedokázali. A tak ve druhé části zápasu začali úřadovat domácí, za které třetí branku vstřelil A. Dáňa v 52. minutě. Hattrick si svými góly z 56. minuty po pěkné kombinaci a z 61. minuty z trestného kopu připsal Žíla a konečné skóre zápasu uzavřel minutu před skončením řádné hrací doby J. Lóži. Štoky si tak po kolektivním výkonu celého mužstva připsali druhé vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Pátek Josef - předseda mužstva: Po vyrovnaném začátku utkání jsme dostali do poločasu dva góly. Ve druhé půli jsme bohužel své šance proměnit nedokázali. Dnes jsme nehráli dobře a Štoky zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Herálec
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Dnes jsme předvedli kolektivní výkon, kdy nejvíce zaslouží pochválit Aleš Dáňa a Jan Žila.



Místo: Štoky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HANZL Daniel - ŠETEK Jiří, ONDRÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.