Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Herálec si dokázal poradit s Tisem


Branky


18. L. Blažek , 68. V. Kafka - 10. V. Hrala , 22. J. Pátek , 52. J. Kohout
0

Domácí si připsali čtvrtou porážku v řadě, kdy naposled dokázali porazit na svém hřišti Lípu a pomalu se propadají tabulkou. Pro Herálec je to naopak druhé vítězství v řadě a díky celkem vyrovnaným výkonům mužstva na čtvrtý Humpolec v tabulce ztrácejí jen vinou horšího skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili ze stadardní situace

Do zápasu vstoupili s větší vervou domácí, kteří už v první minutě zahrozili. Pouze ale jen slabou střelou, přičemž míč mířil do středu branky, kde byl připravený hostující brankář. O pár minut později se ozvali také hosté, kteří ukázali na co budou v zápase spoléhat. Po nařízeném rohovém kopu se míč snesl na hlavu hostujícího hráče, domácí brankář však tuto střelu ještě stačil nohama zastavit. V 10. mintě Herálec zahrával trestný kop, domácím se nepovedlo míč odkopnout do bezpečí, a tak V. Hrala už měl jednoduchou práci ke vsítění vedoucí branky. O chvíli později včasným výběhem gólman domácích uťal možnost brejkové situace pro hostující celek. V 18. minutě bylo pro domácí o něco veseleji, když T. Vacek nacentroval míč do vápna a s ním si poradil L. Blažek, který vyrovnává. Hosté však dokázali odpovědět rychle, kdy už ve 22. minutě skórují opět ze standardní situace. Tentokrát se po rohovém kopu hlavou trefuje J. Pátek. V zápětí hosté zkoušeli nůžkami ohrozit domácí brnaku, míč však letěl těsně vedle branky. Ve 27. minuě zahrozil domácí Zezulák střelou ze 30. metrů, mířil však nad bránu hostí a minutu poté T. Vacek z trestného kopu pouze vystrašil hostujícího brankáře. Zbytek poločasu už nic vážnějšího nepřinesl, spíše přibívalo žlutých karet. Vyjímkou byla střela z dálky  od Herálce v posledních minutách poločasu, která však končí nad brankou.

 

 

Tisu se vyrovnat nepodařilo

V prvních minutách druhé půle nic zásadního k vidění nebylo, až v 52. minutě domácí obrana udělala chybu, které využil ke skórování J. Kohout a zvýšil tak vedení hostů na 1:3. V 68. minutě domácí z trestného kopu zásluhou V. Kafky a vinou teče hostujícího hráče snižují střelou do vinglu na rozdíl jediné branky. O pět minut později Tis zahrával sérii několika rohových kopů, ale skórovat se me nepodařilo. V závěru zápasu přišel tlak domácích a snaha alespoň o bodový zisk. V 86. minutě jen těsně netrefují branku a o minutu později T. Vacek míčem poslaným z trestného kopu jen těsně lízl břevno. Hosté tak nakonec s vypjetím všech sil zápas zvládli a odvážejí si domu všechny body.

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Dnes jsme dělali spoustu chyb v obraně. Nedokázali jsme pokrýt hostující trestné kopy.''

TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda: Původně jsem ve výhru tolik nedoufal, ale nakonec jsme vyhráli zaslouženě. Dnes musím pochválit celý tým se všemi hráči, kteří hráli velmi dobře.



Místo: Tis. Počet diváků: 56. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - MIČKA Adam, POJEZNÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.