Souboj dvou béček vyzněl lépe pro to domácí


Branky


0

V Humpolci se střetly nejenom dvě rezervy, ale také dva týmy z horních pater tabulky. Po vyrovnaném zápase, kdy kvality prokazovala obě mužstva si vítězství nakonec doma nechává Humpolec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly domácích

V očekávání vyrovnaného utkání se vstup do zápasu povedl na jedničku domácím, kteří dokázali vstřelit dva rychlé góly a dostat se tak do vedení. Nejprve se po rohu Kříženeckého trefil perfektně stoper M. Pecha už ve 4. minutě zápasu. Na tento gól se hosté, snažili odpovědět a tlačili se dopředu, přišla pro ně však rána v podobě druhé branky, kdy v 18. minutě po centru z levé strany L. Bláha propálil celou obranu i s brankářem a zvýšil tak náskok Humpolce. Chotěboř dokázala odpovědět gólem ve 24. miutě F. Jandou, který pěknou indidivudální akcí povodil obránce i gólmana domácích a dával míč do prázdné brány. Ke smůle domácích se jim ve 27. minutě zranil jeden z nejaktivnějších hráčů J.Paťha a musel jít z placu. Jako náhrada za něj byl poslán M. Kratochvíl. Následně se hosté nehodlali smířit s výsledkem a vytvořili si herní převahu, zatlačili domácí na jejich půli a vypracovali si několik šancí, většinu z nich jim však dokázal zlikvidovat skvělě chytající gólman T. Kříž.

Na třetí gól Humpolce už hosté nedokázali odovědět

Do druhé půle Chotěboř vstoupila lépe a udržovala si převahu ze závěru té první. Domácí se museli věnovat pouze bránění, z čehož v 61. minutě vyplynul vyrovnávací gól hostů, který stříí J. Novák, jenž na velkém vápně míč potáhnul a následně střelou k tyči nedal brankáři šanci. Humpolečtí se však nehodlali s remízou smířit a začali bojovat o vítězství, během 15 minut si vypracovali dvě velké šanci. Jedna z nich byla gólová, kdy nejprve Beránkovo zakončení zneškodnil brankář hostů, ale doražený míč dokázal dorazit do brány L. Bláha. Chotěboř se v závěru snažila o vyrovnání, ale na třetí gól domácích už odpovědět nedokázala i přes slibnou šanci z trestného kpppu, kterou jim opět zlikvidoval gólman Humpolce.

 

 

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: V utkání se projevilo, že se střetly dva mančafty z předních částí tabulky. Zápas byl vyrovnaný, Chotěboř prokazovala své kvality. Dnes to byl spíše remízový zápas, ale svou bojovností a vůlí po vítězství jsme dokázali zvítězit. Je to vydřené vátězství.

FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Dostali jsme dva rychlé góly, když to byli od soupeře první dvě střely na bránu. Poté jsme měli daleko více ze hry a soupeře zatlačili. Druhou půli jsme po offsidu trochu nezvládli a na třetí branku domácíh už jsme nedokázali odpovědět.



Místo: Humpolec. Počet diváků: 84. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - FOTR Jan, BLAŽEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.