Štoky nedokázaly využít ani hry proti oslabenému Kostelci a znovu padly


Branky


79. J. Lóži (p.) - 13. A. Procházka , 37. L. Nikodým
0

Domácí mužstvo se celé jaro hledá a nemůže navázat na dobré výkony z podzimní části sezóny. V zápase proti Kostelci i přes velký tlak ve druhém poločase nedokázalo proti soupeři hrajícím v deseti hráčích alespoň srovnat. Štoky jsou na jaře tedy i nadále bez výhry, přičemž Kostelec si zlepšil reputaci po výprasku z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli vstřelili dvě branky

V prvním poločase bylo k vidění vyrovnané utkání s mírnou převahou hostujícího celku, který byl o něco lepší v kombinaci a spíše udával tempo hry. Ti šli také do vedení už ve 13. minutě, když po ose Fejt-Vavroušek druhý jmenovaný posílá centr do vápna, kde nikým neatakovaný střílí úvodní branku utkání A. Procházka. Druhá šance Kostelce přišla ve 24. minutě, když po pěkné akci na jeden dotek přes celé hřiště si míč vyměnili Kružík s Číhalem a předali ho Nikodýmovi, ten však svou střelu poslal mimo tři tyče. V další šanci při protiútoku Kostelce se ocitl M. Číhal, jeho však tentokrát vychytal gólman domácích, avšak míč se dostal k L. Nikodýmovi, který dával do prázdné branky a navýšil tak skóre hostů. Další šance už do poločasu k vidění nebyli.

I přes tlak domácích se jim proti deseti lidem soupeře vyrovnat nepodařilo

Druhý poločas domácí začali náporem se snahou zvrátit stav utkání. Hosté naopak ještě chtěli navýšit své skóre, což se jim ale zkomplikovalo, když byl v 54. minutě po druhé žluté kartě vyloučen jejich hráč F. Novák. Po této situaci nápor Štoků ještě zesílil a soupeře přestaly pouštět na svojí polovinu hřiště. Sami si dokázaly vytvořit přibližně šest brankových příležitostí, když při jedné z nich nedokázaly napětkrát dostat míč za brankovou čáru a pouze nastřelovali brankáře a obránce stojící v bráně. Kostelec se snažil odpovědět rychlým přechodem do útoku, kdy Procházka šel sám na brankáře, ale v pádu míč do sítě nedostal. Domácí se po svých šancích nakonec dočkali snížení v 79. minutě z pokutového kopu po faulu na Kubáta, který již byl před prázdnou bránou. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil J. Lóži. Vyrovnat se však už Štokům nepodařilo, a tak si v závěru zápasu Kostelec již tři body utéct nenechal.

 

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: V prvním poločase to bylo vyrovnané utkání s mírnou převahou hostujícího celku, ktrá byla zapřičiněna naší nepřesnou rozehrávkou. Druhý poločas jsme začali náporem, který po brzkém vyloučení hostujícího hráče ještě zesílil. Lze říci, že soupeř se kromě jednoho brejku v závěru poločasu již nedostal za polovinu hřiště. Z tlaku jsme nevyužili minimálně šest brankových příležitostí. Výsledkem pak byla v závěru poločasu penalta po faulu na Kubáta, který již byl před prázdnou bránou a Lóži ji s přehledem proměnil. Vyrovnat se nám již nepodařilo.

SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Přijeli jsme si jednoznačně pro tři body, když jsem v týdnu pohovořil s klukama o minulé prohře a první poločas byl v naší režii. Vyloučení Nováka ve druhém poločase pro nás byla komplikace, ale psychicky jsme to zvládli a výsledek si pohlídali. Výkon byl velice dobrý i přes to, že druhá půle byla dosti náročná. Domácí docela pokřikovali na rozhodčího a ti vyhrocený závěr zápasu přestali zvládat. V deseti lidech jsme však hráli jako v 11 a zápas nakonec zvládli.



Místo: Štoky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLIŽ Emil - ŠKORPÍK Martin, ONDRÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.