Lípa urvala v Mírovce bod


Branky


0

Rozjeté mužstvo Mírovky trochu nečekaně na svém hřišti přibrzdil tým Lípy, který domácím byl více než vyrovnaným soupeřem. Pro svůj tým důležitý bod však hosté nakonec získali až v posledních minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírovka se po dlouhém autu dostala do vedení

Do začátku utkání lépe vstoupili domácí, kteří se už ve 4. minutě dostali do dobré střelecké pozice J. Mejstříkem, který však z hranice velkého vápna trefil pouze nohy svého kapitána Netopilíka. Následující desetiminutovka však patřila pro změnu hostům. Ti díky nekoncentrovanosti hráčů Mírovky měli na kopačkách dvě šance. V té první se zaskvěl domácí gólman J. Bradáč, když vyrazil gólovku hostujícího Vendla reflexivně nohou. V té druhé pozmatku v obranné činnosti osamocený Rosecký na hranici pokutového kopu tváří v tvář gólmanovi Mírovky trestuhodně přestřelil. V 15. minutě se dokázali domácí dostat do vedení, když po dlouhém autovém vhazování R. Němce v blízkosti rohového kopu míč doplachtil až k domácímu gólmanovi, který ho podcenil a dokázal ho pouze vyrazit před sebe, přičemž pro J. Kaplana už nebyl problém z hranice malého vápna vstřelit gól. Ve 32. minutě se po rohovém kopu Němce ve slibné šanci na zadní tyči ocitl F. Valášek, ten však hlavou trefil pouze tyč hostující branky. O několik minut pozděj se Mírovka ocitá opět ve slibné šanci, když tentokrát L. Semelka, jenž po křižném pasu od Němce míjí branku hostů. Ve 39. minutě se domácí dostali do největší příležitosti prvního poločasu, kdy po šikovném prostřčení Němce mezi obránce z mírného úhlu postupoval na gólmana sám Valášek. Brankář hostů však včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a snaha domácího útočníka o obstřel tak nebyla úspěšná, kdy trefuje pouze nohy Vašáka.

 

 

 

Lípa získala bod až v závěru zápasu

V prvních minutách druhého poločasu se hřa přelévala od jednoho vápna ke druhému, kdy od obou týmů byla k vidění řada nepřesností. Změna přišla v 60. minutě kdy diváci viděli nebezpečnou 15ti minutovku domácích, kteří si během ní dokázali vypracovat přibližně 6 gólových šancí. Většinu jim však dokázal zneškodnit skvělě chytající brankář hostů Vašák nebo blokující obránci Lípy. Ve svých šancích postupně zklamali J. Kaplan, R. Němec a nadvakrát F. Valášek. Když již byl křížnou střelou L. Semelky gólman Vašák nakonec překonán, zastoupila ho tyč. Po této pasáži aktivita domácích mírně opadla, ale naopak hosté vysunuli do útoku stopera se snahou udělat něco s dosavadním výsledkem zápasu. Domácí už pomýšleli na ubránění svého hubeného vítězství, ale přišla 86. minuta, kdy dlouhý míč za jejich obranu nepokryl stoper Mírovky a M. Prokš zkušeně přehodil gólmana domácích Bradáče. Stanovil tak v posledních minutách zápasu pro obě mužstva remízový výsledek.

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Do utkání jsme vstupovali s touhou plného bodového zisku, avšak s pokorou k soupeři, kterého styl hry nám příliš nesedí. Dnes jsme zahráli průměrné až podprůměrné utkání, kdy se nám zdaleka nedařila kombinace, mezihra a lehkost, která nás zdobila v předešlých zápasech. Ale i přes to jsme měli utkání dobře rozehranné a vypracovali si dostatek gólových šancí, nastřelili dvě tyče, ale buď jsme nevolili dobré řešení zakončení, nebo nás svými zákroky doslova "deptal" nejlepší hráč na hřišti, gólman hostí P. Vašák.

TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: V prvních minutách zápasu jsme mohli dát dva góly a následně jsme po propadnutí u lajny dostali gól. Celý zápas nás držel gólman, který zde udělal bod.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - J. Kaplan [-] , F. Valášek [-] , M. Netopilík [-] , J. Mejstřík [-] , L. Semelka [-] , R. Němec [-] (85. P. Dvořák [-] ) , L. Freudenreich [-] , M. Martínek [-] , J. Rásl [-] , D. Dvořák [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - M. Fejt [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - T. Vendl [-] , J. Rosecký [-] , M. Kříž [-] , J. Havel [-] - J. Prokš [-] , J. Vácha [-] (89. J. Heppner [-] ) -

ŽK: 73. R. Souček , 79. J. Prokš , 82. J. Rosecký .
Hráči zápasu: J. Mejstřík - P. Vašák , M. Prokš .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - FRYČ Vlastimil, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.