Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov opět prohrál


Branky


73. P. Gavrecký , 80. F. Tomovič - 45. V. Hůlka , 49. J. Míka , 57. J. Vlach , 66. J. Vlach , 68. J. Míka
0

Rezerva Pacova svou šňůru porážek v jarní části sezóny opět navýšila a to už na 5 zápasů v řadě. Černovice soupeři na jeho půdě dokázaly nadělit pověstného "bůra" a odčinily tak prohru z minulého kola na svém hřišti s Mírovkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítamvás svou tutovku nedal, hosté tak nakonec vstřelili gól do kabin

V prvním poločase bylo k vidění vyrovnané utkání, kdy zpočátku měli sice více ze hry domácí, ale hra se s přibívajícími minutami začala stabilizovat. V prvních minutách se útočné aktivitě věnovali hráči Pacova a Černovice se tak museli bránit. Svou vyloženou příležitost však nedokázal zužitkovat domácí R. Vítamvás, který z metru přestřelil svatyni hostujícího gólmana. Poté se ukázali svými střeleckými pokusy také Černovice, když však své vyložené šance nedokázal postupně proměnit P. Jonák, J. Vlach, ani V. Míka. Ve 35. minutě přišlo vynucené střídaní černovického P. Jonáka, místo kterého trenér poslal na plac V. Hůlku. Tento hráč se nakonec ukázal v první půli klíčovým, když v poslední minutě dokázali hostující hráči využít špatně zahraného offside systému Pacova a ve spolupráci s Jonákem poslal Hůlka svůj tým hosty do vedení.

 

Ve druhém poločase se hosté rozstříleli

Druhá půle pro domácí začala velmi nešťastně, když byli ve svém vápně nedůrazní a nedokázali odtud balón odkopnout. Toho využili černovičtí když P. Jůn vyšťoural balón, přiklepl ho J. Míkovi a ten čtyři minuty po začátku druhé půle střelou do dokryté brány poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Černovice touto brankou dostaly větší hlad po gólech a začaly se prosazovat, když v 57. minutě svůj gól vstřeluje J. Vlach po pěkné individuální akci, když udělal kličku gólmanovi a nakonec zakončoval do prázdné branky. Tento hráč po několika minutách přidá svůj druhý a černovický čtvrtý gól, když po skrumáži před brankou nakonec míč dotlačil do sítě domácích. Pátý gól Černovice vstřelili za další dvě minuty, když J. Míka dokázal dotlačit v leže míč do prázdné branky po centru z levé strany. Po 70. minutě dokázali domácí vstřelit alespoň dva čestné góly, když se nejprve trefil P. Gavrecký po přetaženém centru do velkého vápna a druhý gól vstřelil z penalty F. Tomovič po faulu na svého spoluhráči, který šel sám na gólmana, ale byl hráčem hostů poslán tvrdě k zemi. Více už toho zápas nenabídl a Černovice si tak z divácky atraktivního zápasu odvážejí všechny tři body.

 

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Dneska jsme první poločas měli více ze hry a hráli jsme s dobře organizovanou obranou. Vypracovali jsme si své příležitosti, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Druhý poločas jsme začali nešťastně a po druhé brance bylo po nás. Kluci zklopili hlavy a stačil na nás hostující Vlach, který nám dělal problémy.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Domácí měli zezačátku více ze hry, kdy jsme se spíše bránili, ale poločas byl nakonec celkem vyrovnaný. Začali jsme se prosazovat, ale ve vyložených šancích naši hráči zklamali. Ve druhé půli už jsme se začali prosazovat gólově a ke konci se zápas už v klidu dohrával. U domácích nebylo nasazení, neměli sílu, dokázali jsme proměnit své šanci a jiné ještě nedali. Z naší strany to byl dobrý zápas a výsledkově jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Kerouš [-] - R. Vítamvás [-] (59. J. Ježek [-] ) , Z. Rybčák [-] (55. F. Tomovič [-] ) , J. Pražák [-] , O. Svoboda [-] , D. Podolský [-] , S. Michálek [-] (25. P. Šauer [-] ) , M. Miskai [-] , M. Zíka [-] , P. Gavrecký [-]

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - B. Bíro [-] (69. L. Pěnka [-] ) , L. Koller [-] , P. Vránek [-] , D. Růžička [-] , P. Jůn [-] (82. J. Hůlka [-] ) - J. Míka [-] , V. Míka [-] , T. Kohout [-] - P. Jonák [-] (35. V. Hůlka [-] ) , J. Vlach [-] -

ŽK: 44. P. Gavrecký , 55. D. Podolský , 75. J. Pražák - 38. J. Míka , 72. T. Pistulka .
Hráči zápasu: J. Pachta - B. Bíro , J. Vlach , J. Míka .
Místo: Pacov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.