0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov urval tři body na půdě Lípy


Branky


0

V Lípě se odehrávalo utkání dvou týmů z podobných příček tabulky. Toto utkání příliš fotbalové krásy nepobralo a šťastnější z něj nakonec odešli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka k vidění nebyla

Nový Rychnov do zápasu nastoupil ve stejné sestavě jako minulý zápas doma s Černovicemi a naopak Lípa tu svou byla nucena obměnit. Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří si dokázali vytvořit mírnou převahu, tu však proměnit nedokázali. V prvním poločase si hosté byli schopni vytvořit pouze jednu střelu na branku, kterou vypustil J. Rosecký, gólman Rychnova si s ní však dokázal poradit. Hosté si také nevypracovali nějaké velké množství gólových příležitostí, za zmínku stojí akce z levé strany po které přišel centr na útočníka, s jehož zakončením si však brankář domácích také dokázal poradit.

Faltýnek pro svůj tým vystřelil vítězství

Ve druhém poločase si domácí dokázali vytvořit opět pouze jednu brankovou příležitost a ta skončila na břevně brankové konstrukce hostů, poté co jí vytáhl brankář Faltýnek. Hosté si dokázali vypracovat velké množství rohů, které mají nacvičené. Jeden z nich se jim nakonec podařilo gólově proměnit. V 72. minutě se z něj dokázal prosadit T. Faltýnek a jelikož do konce zápasu už se hra pouze přelévala a žádný jiný gól k vidění už nebyl, byla tata branka pro hosty vítězná.

 

 

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: Přijel k nám soupeř, který si chtěl odvézt tři body. Mí kluci k tomu dneska přistoupili hodně laxně a nakonec vyhrál lepší tým. Všude jsme byli pozdě a byli jsme málo důrazní v osobních soubojích. Nakonec jsme si nedokázali pohlídat soupeřův roh, i přesto, že jsmě věděli, že je mají nacvičené.

TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: Nastoupili jsme v sestavě skoro jako doma. Od začátku jsme měli mírnou převahu, kterou jsme ale nedokázali proměnit. Důležitý zákrok předvedl gólman Faltýnek, který nás podržel a díky tomu se utkání odvíjelo úplně jinak, než kdyby jsme inkasovali.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - M. Prokš [-] , R. Souček [-] , R. Krpálek [-] , F. Šimek [-] - M. Kříž [-] , J. Rosecký [-] , T. Vendl [-] - J. Kutlvašr [-] , J. Prokš [-] (80. J. Heppner [-] ) , J. Havel [-] (55. M. Fejt [-] ) -

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - M. Čech [-] (78. P. Slavík [-] ) , T. Faltýnek [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Mugrauer [-] (90. M. Hájek [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] , J. Švec [-] , O. Kratochvíl [-] , D. Karpíšek [-] , V. Březina [-] , V. Mareš [-]

ŽK: 87. J. Kutlvašr , 90. M. Fejt - 31. M. Faltýnek ml. , 60. T. Faltýnek , 62. M. Čech .
Hráči zápasu: P. Vašák , R. Krpálek - M. Faltýnek st. .
Místo: Lípa. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - FOTR Jan, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.