Košetice své šance proměnit nedokázaly, a tak dovolily Štokům získat první jarní bod


Branky


0

Domácí, kteří na svém hřišti v letošní sezoně doposud neztratili ani bod, doplatili na neproměňování šancí, kterých si vytvořili hned několik. Štoky, kterým se vstup do jarní části sezóny opravdu nevyvedl, si tak nakonec po dalším matném výkonu odvážejí z Košetic alespoň zisk jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto zápase gól k vidění nebyl

Hosté, kteří přijeli do Košetic s oslabenou sestavou, vinou zraněních a omluvenek, nastoupili do zápasu s defenzivní taktikou, což se projevovalo hned v prvních minutách hry. Domácí si celý zápas udržovali trvalou převahu a svou dravostí si i přes obranu Štoků dokázali za celý zápas vytvořit minimálně sedm gólových šancí. Už do 13. minuty mohly Košetice vést 3:0, celé utkání je však trápilo proměňování šancí, kdy jejich střely lítaly buď jen těsně vedle tyčí gólmana hostů Exnera nebo skončili přímo na nich. Štoky měly jen několik málo závarů, které však byly také bez úspěšného zakončení. Jako tečka zmaru Košetic byl v 70. minutě jejich neuznaný gól, kdy po centru do vápna L. Kubů střílel pouze do břevna, ale po následném odrazu poslal míč J. Starý do sítě, rozhodčí však viděli vysokou nohou a gól tak neplatil. Domácí šňůru vítězství na svém hřišti a neztracení zde jediného bodu tak Košeticím přetrhl až tým Štoků. I když by se dalo říci, že si jí přetrhli spíše sami košetičtí, svojí neschopností v tomto zápase i přes mnoho příležitostí vstřelit branku.

 

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Naše hra dnes byla dobrá, měli jsme obrovskou převahu, kterou jsme bohužel nedokázali využít. I soupeř uznal, že proti takovému týmu ještě nehrál.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: V Košeticích jsme nastoupili v oslabené sestavě, kvůli zraněním a omluvenkám chyběla třetina týmu. Z tohoto důvodu jsme zvolili defenzivní taktiku. I přesto výborně a agresivně hrající domácí nás přehrávali a vypracovali si i vyložené šance, které jsme přestáli se štěstím. My jsme měli jen dva nebo tři nebezpečné závary, ale bez úspěšného zakončení. Vybojovaný bod je tak velmi cenný.



Místo: Košetice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - FABEŠ Roman, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.