Juniorka Humpolce sestřelila Kostelec


Branky


0

Na menší hřiště v Kostelci v sobotu zavítalo mužstvo Humpolce. Domácí, kteří měli pomalu vzrůstající tendenci, si hodlali ponechat všechny tři body doma. Nedokázali si však pohlídat začátek utkání. Hřebíčkem do rakve jim bylo vyloučení jejich gólmana už ve 12. minutě, čehož využili hosté a nasázali Kostelci šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólman domácích byl vyloučen již ve 12. minutě

V Kostelci se vstup do utkání velmi vydařil hostům z Humpolce, kteří šli do vedení už v 11. minutě poté co T. Vrátný zatáhl míč po pravé straně a centrem našel hlavu A. Beránka. Minutu po této akci byl vyloučen gólman domácích Plavec, když chytil střelecký pokus osamoceně běžícího Žatečky, mimo vápno. Tímto oslabením domácího mužstva byl ovlivněn celý zápas a hosté přidali svůj druhý gól už v 17. minutě J. Žatečkou po zatažení míče a následné přihrávce od M. Podoby. Kostelec se i přes vyloučení snažil s výsledkem něco udělat a hrál otevřený fotbal, což vyhovovalo hostům, kteří si vytvářeli i nadále slibné šance. Do Konce první půle však už gól k vidění nebyl.


Domácí v závěru zápasu přidali alespoň branku útěchy

Ve druhém poločase se po několika minuctách podařilo hostům vstřelit gól na 0:3 a zápas byl rozhodnutý. To L. Bláha našel D. Kříženeckého, který míč posunul na střed velkého váplna a Beránek si střelou placírkou k tyči připsal svůj druhý gól v zápase. Kostelec se sice snažil alespoň o vyrovnání, ale do jejich otevřené obrany humpolečtí pronikali velmi snadno a dokázali vstřelit ještě další tři branky. Hattrick si v 64. minutě po odraženém míči připisuje A. Beránek a minutu poté skóruje T. Vrátný po další akci z pravé strany, když si balón narazil s Bláhou a následně prostřelil brankáře domácích. Humpoleckou tečku zápasu dodal v 83. minutě J. Prokop proměněným pokutovým kopem po sražení Bláhy ve vápně. Kostelec dokázal v závěru zápas vstřelit alespoň čestnou branku, když se z trestného kopu perfektně trefil L. Nikodým.

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Do Kostelce jsme jeli bez zraněných a vyloučených hráčů praktický v 11 lidech, proto jsme tu nečekal velký výkon. Vydařil se nám začátek utkání, kdy jsme dali dva rychlé góly po krajních akcích a pomohlo nám vyloučení soupeřova gólmana, i přesto, že to nebylo tak znát. Dnes jsem nadmíru spokojený, dařilo se nám a zápas jsme zvládli dobře takticky. Je to pro mě nečekaný výsledek, jelikož v Kostelci na jejich menším hřišti bývá vždy tvrdý zápas a domácí zde moc bodů neztrácejí, ale dnes nám vše vyšlo.




Místo: Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - VONEŠ Jakub, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.