4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis prohrou v Chotěboři ztratil na přední týmy tabulky


Branky


28. T. Kohout , 34. F. Tůma , 68. J. Novák , 79. M. Běloušek - 73. T. Vacek , 86. P. Sojka
0

Zápas o šest bodů se odehrával na umělé trávě v Chotěboři, kde se střetla dvě mužstva z předních příček tabulky. Vítezství se nakonec podařilo udolat domácím, kteří si tak upevnili třetí místo v tabulce, kdy na vedoucí týmy ztrácejí pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném začátku utkání rozhodly dvě chyby hostů

V Chotěboři bylo v prvních minutách zápasu k vidění vyrovnané utkání, ve kterém se míč přeléval z kopaček jednoho týmu na ty druhého. Zlom přišel až ve 25. minutě, kdy hosté mírně odpadli a vytvořili dvě chyby, kterých domácí dokázali využít. První gól, který určil ráz zápasu, padl po chybě M. Kozlíka, kdy rozhodčí Tisu nejprve neuznali penaltu po kontaktu v rohu šestnáctky, následně se míč dostal až na druhou stranu hřiště k T. Kohoutovi, který tvrdou střelou nártem nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Druhý gól domácích přišel o několik minut později, kdy tentokrát po křídlení akci zleva F. Tůma zatáhl balón a lobem poslal míč k tyči. Domácí tak do kabin odcházeli s nadějným výsledkem do druhého poločasu.

Chotěboř si zápas pohlídala

Do druhé poloviny hrací doby hosté změnili své rozestavení se snahou o změnu stavu výsledku. To se jim málem povedlo v prvních minutách i přesto, že počateční minuty byly spíše bojem mezi týmy. Vstřelený gól Tisu však nebyl pro ofsajd uznán a tak se radovali zbytečně. Své vedení nakonec v 68. minutě navyšovali domácí J. Novákem. Zkorigování výsledku tak ze strany Tisu přišlo až v 73. minutě T. Vackem, který postupoval asi z 30 metrové vzdálenosti osamocen a když se odhodlal vystřelit, poprvé rozvlnil regulérním způsobem síť branky domácích. Odpověď Chotěboře však netrvala dlouho. Za šest minut vstřelil po centru čtvrtý gól domácích M. Běloušek. Tomuto gólu však předcházela další sporná situace, kdy se hosté dožadovali faulu na svého hrajícího trenéra Kozlíka. Tis už do konce zápasu dokázal pouze snížit v 86. minutě P. Sojkou.

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Hráli jsme o šest bodů se soupeřem, který byl bodově přibližně s náma. Hosté nastoupili dobře, ale ve 25. minutě odpadli, čehož jsme využili, převzali jsme taktovku hry a vstřelili dva góly. Myslím si, že jsme byli o něco lepším týmem, kdy jejich mladý tým odevzdal co mohl, ale na nás nestačil.

TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Vyrovnaný zápas, který rozhodla část po 25. minutě, kterou jsme zahráli špatně. Ta část se nám nepovedla a po našich dvou chybách se soupeř dostal do vedení. Ve druhé půli jsme změnili rozestavení, byli jsme lepší, ale bohužel jsme udělali další chyby, které domácí potrestali a zaslouženě vyhráli. V zápase však bylo mnoho sporných momentů, které si myslím, že rozhodčí nevyřešili dobře a měli jsme kopat penaltu. Jako hráče utkání bych dnes nominoval Daniela Hanzla, což bohužel ale není možné.



Sestavy


FC Chotěboř B
A. Buršík [-] - F. Janda [-] (69. P. Chlad [-] ) , A. Doležal [-] (53. J. Novák [-] ) , F. Tůma [-] , T. Kohout [-] , M. Běloušek [-] , P. Krédl [-] (53. J. Šimoňák [-] ) , R. Fiala [-] , M. Málek [-] , D. Čapek [-] , R. Odvářka [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - P. Benák [-] , F. Vala [-] , J. Bárta [-] , M. Sládek [-] (46. P. Sojka [-] ) , V. Mareš [-] - V. Kafka [-] (46. T. Vacek [-] ) , M. Kozlík [-] , J. Zezulák [-] - L. Blažek [-] , J. Novotný [-] (60. J. Benák [-] )

ŽK: 49. J. Zezulák , 81. L. Blažek , 85. M. Kozlík .
Hráči zápasu: M. Běloušek , F. Janda - P. Benák .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: TERBER Ondřej - HANZL Daniel, TOMAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.