2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj skončil nerozhodně


Branky


37. A. Yeboah , 70. L. Kavka - 63. M. Mugrauer , 81. O. Kratochvíl (p.)
0

Budíkov na svém hřišti v souboji dvou celků z posledních příček tabulky přívítal hráče Nového Rychnova. Oba týmy bojující o záchranu v soutěži chtěli zápas vyhrát, což se nakonec nepodařilo ani jednomu z nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení chvíli před koncem poločasu Alfred Yeboah

První poločas začal ve svižném tempu a oba týmy se snažili vstřelit vedoucí branku, která by danému zároveň přinesla trochu uklidnění. Domácím se v první části prvního poločasu nedařilo soupeře přehrát a dostat se do gólových příležitostí. Naopak hostující tým, který volil převážně nakopávané míče do vápna a za přispění agresivního napadání soupeře útočícími hráči, domácí tým začal přehrávat. Z tlaku hráčů Nového Rychnova se podařilo vstřelit úvodní branku zápasu, která naštěstí pro domácí tým nebyla uznána pro ofsajdové postavení útočícího hráče. Tento moment probudil domácí tým, který se začal tlačit dopředu a postupně i přicházeli gólové příležitosti. V první šanci se objevil L. Kavka, ale levou nohou branku netrefil. Poté následovala šance T. Prokopa, který si zaběhl za obranu pro míč, který propadl středem, ale ani jeho pokus gólem neskončil. Do své šance sepo chvíli dostal i T. Šeda, ale jeho hlavička skončila mimo branku. V zápětí se dostal za obranu Alfred Yeboah, který dostal ideální pas do běhu a směřoval z úhlu sám na branku soupeře. Alfred zvolil střelu na první tyč, kterou si hostující brankář nepohlídal a vstřelil pro domácí veledůležitý první gól utkání. Do konce prvního poločasu se ještě do samostatného úniku dostal hostující útočník. Po nedorozumění v domácí obraně však nabídnutou příležitost nevyužil.

 

Nový Rychnov zachránil bod v závěru zápasu z penalty

Do druhého poločasu vstupoval domácí tým s odhodláním výsledek udržet a pokud možno přidat uklidňující branku. To se mu ale nedařilo a hosté Budíkov dostávali pod tlak od samého začátku druhé půle. Daleko pohyblivější Rychnov se postupně dostával do nebezpečných prostorů, ze kterých mohl ohrozit branku, ale domácí tým odolával. Budíkovští toho moc dopředu v první části druhého poločasu nepředvedli a hostující branku neohrozili. Hráči hostů naopak pokračovali v dobývání Budíkovské branky a po nedorozumění bránících hráčů ve vápně se dostali k odraženému míči a střelou na zadní tyč se dokázal v 63. minutě prosadit M. Mugrauer a vstřelil tak vyrovnávací gól. Ve druhé polovině druhého poločasu se domácí tým po obdržené brance osmělil. Domácí hráči začali agresivněji přistupovat k soupeři a postupně se začali dostávat na dosah branky. Z mírného taku Budíkovských  vzešla střela A. Rokose, který protáhl hostujícího brankáře a především individuální akce Prokopa, který si vzal míč na polovině hřiště, obešel několik hráčů a směřoval na branku soupeře až k velkému vápnu, kde byl zdvojen a s přehledem přihrál na úplně volného L. Kavku, který v 70. minutě střelou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře a vstřelil pro svůj tým vedoucí gól. Po vstřelené brance se už zdálo, že hráči Budíkova výsledek udrží, ale opak byl pravdou. Po zaváhání v obraně se dostal do samostatného úniku hostující hráč, který byl ve vápně faulován. K odpískaně penaltě se postavil O. Kratochvíl a postaral se tak znovu o vyrovnání zápasu.  


Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Kavka Lukáš - trenér: Do naší základní sestavy se vrátil Kim Grant, který nahradil pracujícího Romana Smereku. Našemu týmu velela povinnost urvat tři body na domácím hřišti. Bohužel jsme nedokázali navázat na velmi dobře odehraný zápas ve Štokách a proti nepříjemnému soupeři z Rychnova, který bojoval až do konce zápasu, jsme o vítězství přišli. A to vlastní nekoncentrovaností v závěru zápasu.

TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: Z naší strany to bylo bojovné utkání jako už v těch minulých případech. Musím pochválit celé mužstvo. Po obdržené brance z prvního poločasu to kluci nezabalili, měli jsme dvě šance, které jsme však neproměnili. Na hřišti Budíkova se díky terénu nedala hrát naše kombinační hra. Po vyrovnání si myslím, že jsme byli lepším týmem, ale museli jsme následně vyrovnávat ještě jednou a to z penalty. Nakonec podle vývoje zápasu jsme s remízou spokojeni.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Páša [-] , M. Vodrážka [-] , F. Žáček [-] , J. Zour [-] - T. Prokop [-] , T. Šeda [-] (78. M. Kovář [-] ) , A. Yeboah [-] , A. Rokos [-] - L. Kavka [-] , K. Grant [-] -

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - V. Mareš [-] , T. Faltýnek [-] , J. Červenka [-] , D. Karpíšek [-] - J. Mareš [-] , O. Kratochvíl [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Slavík [-] (40. V. Březina [-] ) - M. Mugrauer [-] (90. M. Čech [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] -

ŽK: 5. F. Žáček , 44. A. Yeboah , 90. M. Páša , 90. T. Prokop - 16. T. Faltýnek , 32. P. Slavík .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 78. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - ŠETEK Jiří, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.