J. Vlach 67.
J. Vlach 80.
L. Koller 90. (p.)
3:1
(0:1)
44. J. Lóži (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice díky druhé půli obrátily domácí utkání proti Štokům


Branky


67. J. Vlach , 80. J. Vlach , 90. L. Koller (p.) - 44. J. Lóži (p.)
0

Podle postavení týmů v tabulce se na mokrém trávníku předpokládalo vyrovnané a bojovné utkání, což se i potvrdilo. Po první půli do kabin ještě odcházeli šťastnější hosté, jejich úsměv však po mnoha neproměněných šancí opadl v závěru půle druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štoky po mnoha slibných šancích šli do vedení až díky penaltě

O první ohrožení branky v zápase se postarali domácí a to již ve 4. minutě, když Jůnem centrovaný míč poskákával po břevně štockého gólmana Exnera. Následně se hra přelévala mezi oběma brankami, když hosté hrozili převážně z rychlých protiútoků, kdy například Holík netrefil před prázdnou bránou míč. Po gólu volala zejména akce Gleixnera ze 38. minuty, kterou však vychytal pozorný brankář domácích Pistulka. Štoky gól nedali ani po rohu, kdy Kubát hlavičkoval z malého vápna nad bránu. Před odchodem do kabin nařídil k velké nelibosti Černovic rozhodčí po faulu na mladičkého Pěnku pokutový kop, kterým do vedení svůj tým poslal Lóži.

 



Uzdravený Kubů byl u všeho důležitého

I začátek druhého poločasu byl ze strany obou mužstev značně nervózní, ale i nyní byly Štoky nebezpečnější, díky svým rychlým protiútokům. V 53. minutě postupoval sám na domácího gólmana J. Fic, jeho střela však skončila v náručí dobře postaveného Pistulky. Dále Kubát sám před bránou opět hlavičkoval nad její konstrukci a střelu Gleixnera, který byl sám na hranici velkého vápna, zlikvidoval znovu domácí brankář. V 60. minutě hry, přišel na hřiště po vleklém několika měsíčním zranění střídající R. Kubů, který ideálně uvolnil nabíhajícího J. Vlacha, když v 67. minutě po špatně zahraném rohu hostů využili Černovice odkopu a z následného brejku Vlach střelou do prázdné branky vyrovnal. Následně měli domácí dvě vyložené brankové příležitosti, ale jednu chytil brankář Exner a druhou pak zlikvidoval s pomocí tyče. V závěru začali hosté získávat mírnou převahu, a do vedení se dostali gólem jako přes kopírák toho prvního, kdy svůj druhý gól přidal Vlach po uvolnění Kubů. Tímto okamžikem domácí ovládli hru až do 87. minuty, kdy po vzájemné potyčce mezi hráči uviděl červenou kartu Kubů a po druhé žluté kartě za zbytečný faul do sprch odkráčel i hostující Fic. Výhru domácích nakonec z pokutového kopu v poslední minutě hry s přehledem pečetil Koller.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Přísně nařízená penalta nás rozhodila, ale větší vůle po vítězství slavila v poslední půlhodině úspěch. Hosté byli bojovným týmem, žádný míč pro ně nebyl ztracený, chyběla však přesnost v zakončení.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Celý zápas jsme hrozili především z rychlých protiútoků, které však nekončily góly. Hostům se nakonec dvěma góly jako přes kopírák podařilo zápas otočit. V poslední minutě pak zbytečně fauloval Fic a v následné výhodě byl domácí hráč faulován a z penalty tak domácí uzavřeli výsledek. Zápas ovlivnil nepřesný rozhodčí, který chyboval na obě strany.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - L. Stark [-] , P. Jůn [-] , V. Hůlka [-] , L. Koller [-] - T. Kohout [-] , L. Pěnka [-] (65. R. Kubů [-] ) , J. Míka [-] , P. Krejčí [-] - J. Vlach [-] , Š. Paclík [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Holík [-] , M. Kubík [-] , D. Šprla [-] , J. Fic [-] , T. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , D. Kunc [-] (90. J. Matějka [-] ) , M. Miksa [-]

ŽK: 61. J. Vlach - 29. J. Holík , 50. M. Kubík , 59. J. Fic , 89. D. Kunc . ČK: 87. R. Kubů - 88. J. Fic .
Hráči zápasu: L. Koller , Š. Paclík - T. Gleixner , L. Stehlík .
Místo: Černovice. Počet diváků: 72. Rozhodčí: TERBER Ondřej - POJEZNÝ Karel, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.