Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka venku rozstřílela rezervu Pacova


Branky


0

Hosté z Mírovky si po zaspaném začátku jara konečně zpravili chuť. Odnesla to na svém trávníku rezerva Pacova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném začátku utkání domácí během čtyř minut dvakrát inkasovali

Po dvou jarních porážkách přijeli hosté na hřiště Pacova s odhodláním a jasným cílem tří bodů. Trenér Mírovky oproti minulým zápasům udělal několik změn v základní sestavě doufajíc v kýženou změnu. Po úvodním hvizdu se hrálo vcelku vyrovnaných třicet minut, zaprvní zmínku stojí trestný kop po faulu na J. Kaplana, který v 7. minutě zahrával L. Semelka. Jeho dobře mířená střela otřela zeď a hosté se přesunuli k zahrávání rohového kopu, který však nic nepřinesl. V 10. minutě dostal F. Valášek přesný pas do velkého vápna, v zakončení však neměl patřičné štěstí, kdy dobře zasáhl gólman J. Pachta a následná dorážka J. Mejstříka byla nepřesná. Ve 20. minutě se po přesném pasu od Kaplana řítil z pravé strany R.Němec, ale jeho úmysl při střelbě dobře vystihl brankář domácích. Pacovští byli oněch prvních 30 minut v poli Mírovce důstojným soupeřem, do šancí se však dostat nedokázali. Ve 32. minutě už domácí vzdorovat nadále nemohli, poté co si si na přesný pas J. Rásla naběhl F. Valášek a v samostatném úniku přízemní střelou na vzdálenější tyč nedal domácímu gólmanovi šanci. Už po dalších čtyřech minutách se Mírovka radovala znovu, když P. Lacina nejprve trefil tyč, ale z následné dorážky už se nemýlil. Do poločasu mohli domácí snížit, když si na přesný centr naběhl jejich útočník a z voleje trefil tyč brány Mírovky. Do poločasu mohli hosté na oplátku ještě navýšit, když R. Němec po pasu M. Netopilíka z pravé strany obstřelem minul pravou tyč brány Pacova.

Mírovka dokázala přidat další čtyři branky

I ve druhém poločase bránu soupeře ohrožovali především hosté, kteří byli nebezpeční především z rychlých protiútoků. V 53. minutě průnikovou přihrávku Rásla výborně převzal Valášek a ve dvojici s Kaplanem postupovali na osamoceného stopera Pacova. Valášek potáhl míč do vápna z levé strany, natáhl na sebe obránce domácích a předložil tutovku pro J. Kaplana, který pohodlně uklidil míč do prázdné branky a navýšil tak stav na tři branky. V 57. minutě po nezištné přihrávce Valáška navyšuje Němec vedení Mírovky už na čtyři góly obstřelem na zadní tyč. 65. minuta přinesla další tutovku pro Kaplana, ten ale po výborném centru Němce na hranici malého vápna naprosto osamocen nepochopitelně minul brankovou konstrukci. Své zaváhání však dokázal napravit už o tři minuty později, když po nádherné individuální akci zvyšoval již na 0:5, poté co ve velkém vápně posadil zasekávačkou na zem domácího obránce a přes vyběhnuvšího golmana Pacova lobem skóroval. V 83. minutě se domácí tým zmohl na snížení, když potrestal nekoncentrovanost hostů ve středu hřiště a v samostatném úniku se J. Ježek přes vyběhnuvšího golmana J. Berkyho nemýlil. Hosté však dokázali na svou chybu reagovat ještě jednou brankou, to v 86. minutě po krásné průnikové přihrávce skvěle hrajícího Valáška postupoval J. Mejstřík sám na domácího golmana Pachtu a lobem mu nedal šanci. Stanovil tak konečné skore zápasu na 1:6 pro Mírovku.  


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Výsledek odpovídá tomu jak jsme hráli. Soupeř byl kromě prvních 30 minut lepší. Ve druhé půlce už nás jasně přehráli a mnoho jejich šancí ještě chytil náš gólman. Na konci zápasu jsme dokázali pouze snížit.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Dnes jsme chtěli být úspěšní a naplno bodovat, což se nám vrchovatou měrou povedlo po přesvědčivém a koncentrovaném výkonu celého mančaftu. Domácí vyjma prvních 30 minut a začátku druhého poločasu nebyli soupeřem, který by nám měl klást větší odpor, čehož jsme využili k jasnému a přesvědčivému vítězství, které mohl být ještě vyšší. Tím však nechci snižovat a devalvovat náš výkon, který po dvou předcházejících propadech dnes snesl to nejpřísnější měřítko a fanoušci si přišli na své v podobě našich krásných golů. Pochvalu zaslouží celý tým, z kterého dnes vyčníval F. Valášek.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Zíka [-] , O. Svoboda [-] - D. Podolský [-] , J. Přibyl [-] (66. J. Ježek [-] ) - S. Michálek [-] (74. J. Kuran [-] ) , P. Šauer [-] (69. J. Kerouš [-] ) , J. Přibyl [-] , M. Miskai [-] , P. Gavrecký [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - F. Valášek [-] , J. Kaplan [-] , R. Němec [-] (69. L. Freudenreich [-] ) , M. Netopilík [-] , P. Lacina [-] (78. P. Dvořák [-] ) , J. Mejstřík [-] , M. Martínek [-] (72. J. Hejl [-] ) , L. Semelka [-] , J. Rásl [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 8. M. Zíka , 35. M. Miskai - 85. J. Hejl .
Hráči zápasu: J. Pachta - F. Valášek .
Místo: Pacov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BESEDA Petr - KRYMOVÁ Martina, KUCHYŇA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.