5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis na svém hřišti nadělil Lípě "bůra"


Branky


38. M. Kozlík , 44. M. Kozlík , 57. P. Sojka , 65. V. Kafka , 74. P. Sojka - 70. J. Prokš
0

Domácí po velkém debaklu z minulého zápasu na půdě Černovic si doma napravili reputaci, když na svém hřišti sestřelili Lípu. Začátek utkání tomuto stavu však vůbec nenapovídal, ale nakonec i díky dvěma střídajícím hráčům si Tis ponechal tři body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svou herní převahu zužitkovat nedokázali, a tak byli potrestáni Kozlíkem

Do zápasu vstoupili mnohem lépe hosté, kteří byli lepší v kombinaci, důraznější v soubojích a dostali se do pár vyložených šancí, které však proměnit nedokázali. Domácí se prvních třicet minut pouze hledali a snažili se zkonsolidovat v obraně. Lípa však tohoto jejich váhání nebyla schopna gólově využít. V závěru prvního poločasu se tak vše změnilo, když domácí v 38. minutě poslal do vedení M. Kozlík. Stejný hráč dokonce dokázal do poločasu Tis poslat dokonce do dvoubrankového vedení, když se po centru na hranici vápna Kozlík snažil ještě nahrávat na penaltu, jeho úmysl však soupeř vystihl a odrazil. K smůle Lípy ale opět k němu, tentokrát už si tento zkušený borec hlavu s přihrávkou nelámal a napřáhl. Jeho střela z velkého vápna nakonec skončila u pravé tyče brány hostujícího týmu.

 

 

 

Druhý poločas už byl v režii domácích

Hosté, opařeni výsledkem z prvního poločasu, se ve druhé polovině hrací doby nebyli schopni na nic zmoci. Hra tak byla v naprosté režii Tisu. Po dvou vydařených střídaních Tisu padly dvě branky, když se nejdříve po minutě pobytu na hřišti trefil v 57. minutě P. Sojka, který se dostal do brejkové situace. Tu proměnil nekompromisním průstřelem brankáře doprostřed brány. Následně, také po minutě od vystřídání, se trefil v 65. minutě V. Kafka. Ten po pěkné akci po autovém vhazování přebral balón, obešel dva hráče a střelou nedal gólmanovi Lípy šanci. Stav utkání už tak byl 4:0 pro domácí a o vítězi bylo víceméně rozhodnuto. Hosté se zmohli na pouhé korigování výsledku v 70. minutě J. Prokšem, který se trefil po nechtěně prodlouženém centru domácího obránce, kdy následně míč zkušeně poslal k tyči. Tis ještě stačil hostům nadělit pověstného bůra, když svůj druhý gól přidal Sojka v 74. minutě, po přihrávce na malé vápno, téměř do prázdné brány. Domácí si výsledek do konce zápasu už s přehledem pohlídali.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: V prvních třiceti minutách byli hosté mnohem lepší a jejich důraz hrál velkou roli. My se s ním nedokázali vyrovnat, proto si vytvořili několik gólových příležitostí. Druhou půli už hosté opadli, my začali více napadat a začala se nám dařit kombinace.

TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: V dnešním zápase se projevilo to samé, co minulý týden. Talent kluci mají, ale mentalita se musí zlepšit. 35 minut jsme měli daleko více ze hry, ale neproměnili jsme čtyři gólové šance, tím jsme tento důležitý začátek nezvládli. V zápětí jsme dostali dva góly od velmi zkušeného Kozlíka, kterého musím vyzdvihnout. Druhý poločas už byl Tis mnohem lepší.



Sestavy


TJ Tis
J. Sojka [-] - V. Mareš [-] , J. Bárta [-] , F. Vala [-] , P. Benák [-] - T. Kozlík [-] (56. P. Sojka [-] ) , M. Kozlík [-] (75. P. Šidlák [-] ) , B. Krajíček [-] (64. V. Kafka [-] ) , J. Rosecký [-] - J. Novotný [-] , L. Blažek [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutrvašl [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - M. Kříž [-] , J. Rosecký [-] (70. J. Heppner [-] ) , R. Krpálek [-] (46. F. Šimek [-] ) , M. Špinar [-] - T. Vendl [-] , J. Prokš [-] -

ŽK: 75. F. Vala , 80. V. Mareš .
Hráči zápasu: J. Sojka , M. Kozlík , J. Novotný , P. Sojka .
Místo: Tis. Počet diváků: 65. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - FOTR Jan, MACHAČ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.