0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice dokázaly zvítězit i v Kostelci


Branky


31. P. Paťha , 81. L. Kubů , 85. T. Bejček , 86. L. Kubů
0

Trofej půlmistra si po dalším zdárném vítězství odnášejí hráči Košetic, kteří se zejména ve druhé části podzimu rozjeli a přeskočili tak Mírovku, která si předtím dokázala vypracovat slušný náskok na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paťha poslal svůj tým do vedení

Kostelec do zápasu sice jako domácí tým vstoupil aktivněji a udržoval si optickou převahu, ale díky svědomitě pracující obraně Košetic si dokázal vypracovat minimum šancí. Do největší šance Kostelce se dostal Gavaller, svou hlavičkou však branku hostů neohrozil. Do vedení se tak dostali Košetice, když P. Paťha po přihrávce za obranu svou střelou na přední tyč prostřelil gólmana.

Hosté výsledek potvrdili ke konci zápasu

Domácí nastoupili do druhého poločasu se snahou zvrátit zatím pro ně nepříznivý stav skóre, a vytvořili si asi desetiminutovou převahu na hřišti. Avšak ani z tohoto tlaku gól vstřelit nedokázali, a tak otěže zápasu převzali hosté, kteří začali být aktivnější a vypracovávali si mnohé šance. Gólově se jim urodily až v závěru zápasu, kdy se nejdříve v 81. minutě, poté co Bejček posílal přihrávku přes celé vápno, trefil L. Kubů, který za penaltou svou placírkou prostřelil 3 hráče i s gólmanem. Třetí gól padl poté, co A. Vejsada poslal dlouhý balón za obranu, ten si zpracoval T. Bejček, který obhodil gólmana a dával s přehledem do prázdné brány. A posledním gólem v 86. minutě skóre ze skrumůže před bránou svým druhým gólem pečetil L. Kubů. Hosté už poté výsledek jen kontrolovali, protože o vítězi zápasu bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Láznička Josef - trenér: Hosté v létě posílili, ale i přesto jsme si chtěli ponechat body doma. Většinou jsme se silnějšími týmy vrchní části tabulky hráli dobře, bohužel jsme dostali zbytečný první gól. Z převahy ze začátku první půle jsme nakonec nic vytěžit nedokázali. Po 75. minutě nás Košetice přehrály.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Domácí byli od začátku zápasu lepší, žádné velké šance si však vytvořit nedokázali. My jsme se věnovali hře odzadu. Druhý poločas už jsme měli mnohem více šancí a Kostelec skoro do ničeho nepustili. Góly jsme sice dali až ke konci zápasu, ale poločas jsme měli pod kontrolou.



Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - M. Fejt [-] , M. Kružík [-] (81. V. Páral [-] ) , J. Procházka [-] - M. Sekan [-] , A. Procházka [-] (55. M. Smejkal [-] ) , M. Kračmar [-] (46. F. Wasserbauer [-] ) , L. Nikodým [-] - F. Gavallér [-] , J. Bartejs [-] - V. Čurda [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - Z. Tržil [-] , T. Bejček [-] , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-] , P. Paťha [-] (86. M. Čermák [-] ) , J. Vlk [-]

ŽK: 15. M. Kračmar , 74. J. Procházka - 10. L. Kubů , 51. A. Vejsada , 54. T. Vejsada , 80. V. Vlk .
Hráči zápasu: J. Procházka , M. Fejt - P. Paťha .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 77. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - SLIŽ Emil, PACEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.