SK Telč si veze překvapivě všechny body z Vladislavi


Branky


55. M. Nevoral , 88. L. Petz - 32. J. Beňo , 35. J. Jančo , 71. J. Nerad
0

V tomto utkání měli být domácí fotbalisté favoritem, i sami hráči cítili, že by tento zápas měli zvládnout a dotáhnout se na 5. místo. Naopak hosté přijeli s cílem překvapit a připsat si nějaké body do souboje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté trestají zaváhání domácí obrany

Do utkání vstoupili aktivněji domácí. Do dvacáté minuty měli několik standartních situací, ale svoje šance nevyužili. Hosté měli ojedinělou šanci v 10. minutě, kdy Jančo šel sám na brankáře, ale minul branku. V 32. minutě utekl bek po straně, přihrával pod sebe a našel Jakuba Beňa ten z osmi metrů placírkou po zemi obstřelil brankáře 0:1. 35. minuta po neshodě posledního domácího hráče s brankářem Petrem Otrubou skóruje do prázdné branky Josef Jančo 0:2. Za tohoto výsledku skončil první poločas.

Domácí po laxním prvním poločase brankové skóre nedoženou

Druhý poločas začali aktivněji hosté z Telče, ale po faulu zahrávají domácí v 55. minutě standardtní situaci, míč se po odrazech dostane k Michalu Nevoralovi a ten si ví s naskytnutou situací rady 1:2. Domácí začali hosty tlačit, ale ke gólovému vyustění to nevedlo. Naopak v 71. minutě utekl hostující Josef Jančo u lajny nacentroval do pokutového území, kde si míč našel Jiří Nerad a prostřelil brankáře 1:3. Na tuto branku už domácí odpěděli jen korigovacím gólem v 88.minutě Lukášem Petzem, který dostal kolmici z půlky hřiště otočil se a zakončil 2:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér: Většinu zápasu jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme se dopustili spousty chyby a soupeř naši každou chybu nemilosrdně potrestal.

SK Telč
Josef Jančo, trenér: Bojovné utkání, kde rozhodla v náš prospěch lepší produktivita.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - J. Orálek [-] , T. Prokop [-] , V. Paločko [-] , O. Venhoda [-] - L. Venhoda [-] , O. Krátký [-] , M. Nevoral [-] (88. F. Macek [-] ) , P. Vyletěl [-] , L. Petz [-] - D. Svoboda [-]

SK Telč
M. Misař [-] - D. Kudláček [-] , L. Nosek [-] , D. Všohájek [-] (76. L. Matějka [-] ) , J. Kratochvíl [-] - D. Stránský [-] (86. L. Smejkal [-] ) , J. Páral [-] , J. Všohájek [-] , J. Nerad [-] - J. Jančo [-] , J. Beňo [-]

Hráči zápasu: J. Orálek - J. Beňo .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEPL David - ŠŤASTNÝ Jakub, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.