Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá sice Okříšky udolala, ale díky horším vzájmeným zápasům s Jaroměřicemi soutěž neudržela


Branky


0

U Sázavky měli v sobotu odpoledne jasno. Je potřeba porazit Okříšky, které již o tolik nehrají, a pak čekat na zaváhání Žirovnice, či Jaroměřic nad Rokytnou. Kontumace posledního zápasu Jaroměřic situaci ještě více zamotala a ukázalo se, že rozhodovat bude každý bodík a každá branka ve vzájemných utkáních tohoto tria. Z tohoto pohledu měla světelská Bohemka před posledním kolem nejhorší výchozí pozici..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre vyrovnané, ale Světlá přišla o vyloučeného Adamce

Pokud se chtěla Světlá zachránit, musela bezpodmínečně vyhrát. V úvodní části se hrál hodně opatrný fotbal bez většího vzruchu na obou stranách. Ve 32. minutě přišel jako blesk z čistého nebe šok pro Světlou, mimo pokutové území sebral míč do náruče brankář J. Adamec a uviděl červenou kartu! Na jeho místo si stoupnul stoper Valenta. Ten udržel čistý štít jen šest minut. Po rohovém kopu skóroval v 68. minutě Štěpán Novotný – 0:1. Domácí však dokázali bleskově odpovědět, chybu Okříšek potrestal poprvé v zápase Miroslav Křikava a do kabin se šlo za stavu 1:1

Přestřelka přinesla Světlé vítězství s hořkou příchutí

Ve druhém poločase se nejprve ukazovalo, že domácí hrají oslabení. Skláři hodně bránili, hosté hráli bez zábran a s vědomím, že již nemají v soutěži co ztratit. Bezstarostný fotbal Okříšek dokázal po chybách dvakrát potrestat Miroslav Křikava, který skóroval nejprve v 54. minutě a v 61. minutě zkompletoval hattrick – 3:1.Gólová přestřelka pokračovala i nadále. Během čtvrthodinky se hostům podařilo vyrovnat! V 70. minutě a pak v 85. minutě se prosadil Vít Bastl – 3:3. Mezitím se vyrovnal i počet hráčů na hřišti, v 80. minutě si totiž prohlédl červenou kartu i hostující J.Tekal. V nervy drásajícím závěru se domácím podařilo přeci jen strhnout vítězství na svoji stranu. Dvě minuty před koncem po trestném kopu vysmýčil Miroslav Křikava Fialovu šibenici a čtvrtou brankou v zápase rozhodl o výhře Světlé, která však na záchranu nestačila – 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Hana Štrosová, vedoucí Světlé: Zápas jako takový nechci nijak komentovat.. Jen asi to, že sezónu jsme ztratili jinde, než v posledním kole. Prospali jsme velkou část jara a pak to chtěli honit v samém závěru, kdy už se nad námi stahovala mračna!

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Naší motivací bylo, že pokud bychom uspěli, mohli bychom poskočit na 3. příčku. Paradoxně nám uškodila přesilovka po vyloučení Adamce. Šli jsme sice do vedení, ale hrubými chybami v obraně jsme nabídli Světlé nejprve vyrovnat a po změně stran utéct až na 3:1. Zlepšenou hrou jsme pak dokázali vyrovnat, ale ve snaze vyhrát a být celkově třetí jsme hru otevřeli a Křikava, který byl střelecky dobře naladěn, parádně rozhodnul.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Valenta [-] , M. Karel [-] , J. Novák [-] (63. M. Kafka [-] ) , M. Muzikář [-] (65. J. Petřík [-] ) , J. Pešek [-] , J. Pohnětal [-] , M. Křikava [-] , L. Vodička [-] , P. Čuřík [-] (80. M. Šmíd [-] ) , L. Rezek [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] , L. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] , M. Zeman [-] , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] , O. Široký [-] , Š. Novotný [-] (60. P. Molák [-] ) , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 57. L. Rezek , 59. J. Pešek - 65. J. Tekal , 80. J. Brabenec , 87. M. Zeman , 88. L. Rampír . ČK: 32. J. Adamec - 80. J. Tekal .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stehlík Michal - NIEDERLE Zdeněk, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.