1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 15:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí B uspělo v Jemnici, všechny tři branky padly v posledních pěti minutách


Branky


0

Nováček z Velmezu se v závěru soutěže posunul do vrchních pater a povedenou sezónu mohl zakončit na hřišti Jemnicka. Pokud by totiž dokázal v Jemnici uspět, mohl se při dobré konstelaci hvězd posunout až na konečnou čtvrtou pozici, což by byl v první sezóně úspěch jako hrom..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas bez náznaků šance

Od začátku utkání bylo znát, že si Meziříčí přijelo zahrát o parádní celkové umístění. Ale i domácí se chtěli rozloučit se sezónou vítězně a potvrdit celkovou třetí příčku. Byli to právě domácí, kteří v úvodním dějství měli míč více na kopačkách, hosté se spíše spoléhali na dobrou obranu, která je zdobila celý ročník. I proto se diváci v první části žádného většího vzruchu nedočkali, míč se spíše pohyboval zleva doprava, kousek dopředu a pak zase vzad. Do šaten se tak šlo bez větších šancí za stavu 0:0.

Jemničtí spálili na co přišli a byli za to potrestáni

Druhá půlka vypadala zcela jinak než ta první. Domácí Velmez zatlačili a přišly i gólové příležitosti. Mezi 50 a 72. minutou mohlo Jemnicko opakovaně zápas rozhodnout. Nejprve dostal míč za obranu L. Morkus, ale mířil nad. Následně pelášil sám na D. Sysla O. Frečka, jeho signalizovanou střelu gólman hostí lapil. Další akci připravil opět Morkus, jenž zprava hledal centrem J. Grüna, jehož rybička poslala míč místo do odkryté branky na rohový praporek. Neuspěl ani J. Svoboda, jemuž Sysel pohotově zmenšil úhel a domácí hráč mířil mimo. Svoboda byl i u další tutovky Jemnicka. Zatáhl míč, dal ho po sebe na P. Tesaře a ten z 8 metrů pálil Pánu Bohu do oken. A neuspěl ani kanonýr F. Kříž, jenž pálil do připraveného Sysla. Po tolika nevyužitých akcích se nebylo co divit, že Velmez domácí potrestal. V 85. minutě zachytil špatnou rozehrávku útočník Lukáš Liška, kličkou obelstil brankáře V. Kopečka a otevřel skóre -0:1. Domácí nechali vzadu jen tři muže a vrhli se dopředu. Z toho rezultoval další rychlý kontr hostů, ze kterého se parádně trefil na zadní tyč Jakub Vítek – v 89. minutě to bylo 0:2. Jemničtí sice hned po rozehrávce korigovali, když Grün našel ve vápně Františka Kříže, ale víc toho hostitelé nestihli a prohráli s juniorkou Meziříčí 1:2.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Chtěli jsme se rozloučit s fanoušky výhrou a pojistit si tak 3. místo. První poločas moc zajímavých momentů nenabídlo a divák se asi nudil. V druhé části jsme hosty zmáčkli a rezultovalo z toho několik šancí, včetně těch tutových. které jsme však zazdili ! Meziříčí nás pak za to potrestalo a udělilo nám lekci z produktivity. Dnes nevyhrál lepší tým, ale v koncovce efektivnější..

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: První část byla vyrovnaná, možná jediný náznak šance jsme měli my. Po přestávce se obraz hry změnil. Naši hru narušilo zranění Krčála, domácí nás zatlačili a vypracovali si několik šancí, ze kterých mohli zápas rozhodnout. Neproměnili nic, několikrát nás podržel Sysel a my pak ze dvou šancí byli stoprocentní. Jemnicko už jen stihlo korigovat. Výhra nás těší hlavně z celkového pohledu, neboť čtvrtá příčka v první sezóně je skvělý výsledek!



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - K. Tesař [-] , F. Kříž [-] , Z. Koutný [-] , M. Máca [-] - Z. Nikrmajer [-] (57. J. Svoboda [-] ) , M. Axman [-] (46. M. Hošek [-] ) , L. Morkus [-] , P. Tesař [-] - J. Grün [-] , O. Frečka [-] (79. Z. Kincl [-] ) -

FC Velké Meziříčí B
D. Sysel [-] - M. Maloušek [-] , L. Liška [-] , M. Puža [-] , V. Beran [-] (77. R. Kruba [-] ) , T. Malec [-] , T. Staněk [-] (63. J. Vítek [-] ) , D. Krčál [-] (38. F. Mužátko [-] ) , T. Bublán [-] , A. Vlk [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 90. V. Kopeček - 67. A. Vlk , 90. M. Maloušek .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOLUB Miroslav - KŮRKA Petr, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.