1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světelská Bohemka v důležitém utkání neuspěla


Branky


0

Důležitý duel o možnou záchranu čekal v neděli hráče Světlé. Na domácí Bohemku se bodově dotáhla Žirovnice a právě tyto týmy si to v závěrečných třech kolech rozdají o to, zda spadne Světlá, Žirovncie, či se budou ze soutěže poroučet oba. Na Světlou dnes čekal v regionálním derby celek Přibyslavi, jehož výsledky dokazují, že tým má splněno a závěr soutěže si užívá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebylo znát kdo hraje o bytí a nebytí

Světlá by se určitě ráda zachránila.  Pokud mají sestoupit jen tři týmy, pak je potřeba sbírat body a dostat pod sebe Žirovnici. Jenže o záchranu hrající skláři podali dnes v okresním derby s Přibyslaví, která hraje už jen „pro žízeň“ bezkrevný výkon, který vůbec neodpovídal jejich vážné situaci. Aktivnější a nápaditější  hosté se ujali vedení  ve 28. minutě, to když jinak výborného J. Adamce překonal Lukáš Adamec- 0:1.Na tento gól dokázali domácí ještě bleskově odpovědět – za tři minuty se zapsal mezi střelce Miroslav Křikava – 1:1. Jenže Přibyslav si ještě do poločasu vzala vedení zpět, neboť se v 35. minutě prosadil kapitán hostí Jaromír Vopršal – 1:2. Pasivní domácí šli do kabin zaslouženě s mínus jedním gólem.

Zmar Světlé se ještě více prohloubil

Pokud domácí příznivci čekali, že se jejich mužstvo po přestávce zvedne, tak ten byl zklamán. Místo tlaku, vyrovnání a honbou za tolik potřebnými body přišel další úder Přibyslavi. V 74. minutě se podruhé v zápase prosadil Jaromír Vopršal a s domácími ambicemi bylo zle – 1:3. Navíc ani potom si Světlá nevynutila tlak a nebýt skvělého Adamce, tak by prohrála větším rozdílem. Přibyslav si tak odvezla vítězství a na bronzový stupínek jí scházejí pouhé dva body!



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Takhle se prostě o záchranu nehraje! Místo abychom hráli o krajský přebor, tak jsme si dnes řekli o sestup! Bojovnost jsem viděl jen na pár hráčích - bez ní se to hrát nedá..To ještě Jindra Adamec pět tutovek chytil, jinak to mohl být opravdu výprask!

SK Přibyslav
František Prchal, trenér Přibyslavi: Přijeli jsme do Světlé s tím, že domácí na nás vlítnou, všichni víme, že se perou o záchranu. Ale působili na mě odevzdaně a zápas se odehrál pod naší taktovkou. Po poločase jsme zaslouženě vedli a v druhé části si to hlídali. Díky Adamcovi je ten výsledek pro domácí ještě milosrdný.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Pohnětal [-] , J. Valenta [-] , L. Sobek [-] , M. Karel [-] (70. J. Novák [-] ) - J. Petřík [-] , J. Pešek [-] , L. Vodička [-] , L. Rezek [-] - V. Čuřík [-] (41. M. Muzikář [-] ) , M. Křikava [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - P. Svoboda [-] , J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , J. Flekal [-] - J. Prchal [-] , M. Krčál [-] , S. Pochop [-] , L. Vykoukal [-] (67. J. Sibera [-] ) - J. Žalud [-] , L. Adamec [-] (59. D. Tvrdík [-] )

ŽK: 73. L. Sobek , 79. J. Pešek - 24. J. Vopršal .
Hráči zápasu: J. Adamec - M. Krčál , J. Vopršal .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - Dvořák, Holub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.